Άννα Τσουκαλά: «Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη»

Άννα Τσουκαλά: «Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη»

«Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα»

Στην Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δεν γίνεται μίλησε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά η οποία λύγισε μπροστά στις κάμερες αναφερόμενη σε απειλές που έλαβε πριν χρόνια.

Η καθηλωτική εξομολόγηση της Άννας Τσουκαλά

«Από το 2004 σπούδαζα. Στις οντισιόν μου έλεγαν πέρνα από το γραφείο να πάρεις τον ρόλο. Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για τον πάρεις και τους έλεγα όχι. Έκλεινα την πόρτα… Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος κιόλας, έδωσα το όνομά του και πήγα στην αστυνομία. Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν μας αφήνουν κι όπως ήρθες φεύγεις. Μεγάλη διαφθορά.

Υπάρχει μία κλίκα από πολλά πόστα που μιλούν μεταξύ τους. Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009 έπρεπε να βγω και να πω την αλήθεια με κόστος την δουλειά μου. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν επειδή μίλησα για την σεξουαλική παρενόχληση. Κι από την εκπομπή της κ. Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά.

Αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα στην Αμερική… Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν καριέρες και σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να γίνει κάθαρση. Να φύγει ο κόσμος που κατηγορεί τα αγόρια και τα κορίτσια που λένε τώρα την αλήθεια. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν έχουν ίχνος ντροπής κι ακεραιότητας μέσα τους.

Έχω κάνει πάνω από δέκα καταγγελίες στο ΣΕΗ… Έφυγα. Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη. Εξορία… Όλα όσα λέγονται είναι αλήθεια. Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα.’ Νωρίτερα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μέσα από την εκπομπή έκανε δημόσια έκκληση στην υπουργό Πολιτισμού.

Ναταλία Γερμανού: «Πιάστηκα κορόιδο με το θέμα των ονομάτων που βγαίνουν τον

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού φάνηκε να είναι πραγματικά αγανακτισμένη με το θέμα των καταγγελιών και έτσι, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως αισθάνεται «κορόιδο» για ονόματα, που ακούστηκαν, τα οποία δεν πέρναγαν ποτέ από το μυαλό της.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Έφης Ρασσιά για τον Χάρη Ρώμα. Αφού η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον ηθοποιό, ξεκαθάρισε πως όταν άρχισε να ακούει τα ονόματα των καταγγελλόμενων, έπεσε από τα σύννεφα.

«Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κοροϊδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

https://streamable.com/slk8c1

Υouweekly.gr

Στα λευκά «ντύθηκε» η Λάρισα (φωτό)

Στα λευκά «ντύθηκε» η Λάρισα (φωτό)

10 Πράγματα που οι άνθρωποι με υψηλή διαίσθηση κάνουν διαφορετικά

10 Πράγματα που οι άνθρωποι με υψηλή διαίσθηση κάνουν διαφορετικά