Έξαλλος στο House of fame ο Πάνος Μεταξόπουλος – Η “κόντρα” με τον Γιώργο Αρσενάκο

Έξαλλος-στο-house-of-fame-ο-Πάνος-Μεταξόπουλος-–-Η-“κόντρα”-με-τον-Γιώργο-Αρσενάκο

March 19, 2021

Έξαλλος-στο-house-of-fame-ο-Πάνος-Μεταξόπουλος-–-Η-“κόντρα”-με-τον-Γιώργο-Αρσενάκο

Το σχόλιο που πυροδότησε την έκρηξη στο House of fame!
Ένταση επικράτησε στο House of fame, το βράδυ της Παρασκευής, ανάμεσα στον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Γιώργο Αρσενάκο με αφορμή το κομμάτι που ερμήνευσε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το αφιέρωσε στην γαγιά του. Κάτι που ο κριτής του μουσικού σόου του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε σαν συναισθηματική παρά καλή επιλογή από πλευράς του.
Έτσι, αμέσως μετά την κριτική, ο Πάνος Μεταξόπουλος θέλησε να πάρει τον λόγο και απασφάλισε προς υπεράσπιση του σπουδαστή της μουσικής ακαδημίας! «Εμείς κλαίγαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο, να του πω ότι είναι καλλιτέχνης. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό που έκανε πάνω στη σκηνή, χαίρομαι που το αφιέρωσε στη γιαγιά του. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας καλλιτέχνης βρίσκει αφορμή για να εκφράσει αυτό που νιώθει, κύριε Αρσενάκο και όχι για οποιαδήποτε αδερφή ή δεν ξέρω τι είπατε πριν» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Ειλικρινά δεν ξέρω πως να εκλάβω αυτό που είπατε πριν. Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, δε με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτόν πρέπει να σκύβετε το κεφάλι» συμπλήρωσε ο Πάνος Μεταξόπουλος για να κλείσει με την υπογράμμιση, «εγινα κατανοητός;”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αρσενάκος θέλησε να κάνει εκ νέου σαφή την δική του άποψη.»Θεωρώ ότι ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς απλά πρέπει να έχει άλλο κριτήριο» δήλωσε μέσα σε όλα.

. Έξαλλος στο House of fame ο Πάνος Μεταξόπουλος – Η “κόντρα” με τον Γιώργο Αρσενάκο – -.

Share

masterchef:-Βαριές-κουβέντες-από-τον-Στέφανο

MasterChef: Βαριές κουβέντες από τον Στέφανο

Spoilers

Ξέσπασε πόλεμος – Οι χοντράδες της Διγενή για την Στεφανίδου Είσαι πλύστρα…