Αναστάτωση στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα -Πάνω από 20 ασθενείς με κορωνοϊό, μόνο χθες

Αναστάτωση στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα -Πάνω από 20 ασθενείς με κορωνοϊό, μόνο χθες

Αναστάτωση στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα -Πάνω από 20 ασθενείς με κορωνοϊό, μόνο χθες | Pressing.gr

Αναστάτωση την Κυριακή το βράδυ στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας στην Πάτρα, το οποίο εφημέρευε, καθώς βρέθηκαν με κορωνοϊό, από το απόγευμα και μετά, πάνω από 20 άτομα.

Οπως αναφέρει το tempo24.news στα εξωτερικά ιατρεία γινόταν το αδιαχώρητο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν τέτοια η κατάσταση που η Παθολογική Κλινική στον 4ο όροφο έκλεισε για απολύμανση, ενώ βρέθηκε θετικός συνοδός ασθενούς στην Ορθοπεδική Κλινική. Ωστόσο έγιναν rapid test σε όλους τους ασθενείς και βγήκαν αρνητικά.

Κρούσματα επίσης διαπιστώθηκαν και στην χειρουργική κλινική, θετική ήταν μία νοσηλεύτρια και κάποιοι συνοδοί ασθενών. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και οι γιατροί μιλούν για μεγάλη διασπορά του ιού.

Χωρίς Αποτέλεσμα

View All Result

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2020 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Συμφωνώ

Survivor spoiler 08/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία; (φωτογραφίες από το σημερινό  αγώνισμα και το trailer)

Survivor spoiler 08/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία; (φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα και το trailer)

Πασχάλης Τσαρούχας  πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου – Η ανάρτηση κόλαφος μετά τις δεκάδες καταγγελίες!

Πασχάλης Τσαρούχας πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου – Η ανάρτηση κόλαφος μετά τις δεκάδες καταγγελίες!