Ανθή Σαλαγκούδη: Αποκαλύπτει στο ΟΚ! ότι ήθελε δυο φορές να αποχωρήσει από το Survivor

Spoilers

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και στον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως έφθασε δυο φορές πολύ κοντά στο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Στο απόσπασμα που πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε» από τη συνέντευξη της Ανθής έγινε και αναφορά στα όσα άκουσε η παρουσιάστρια και για τον πατέρα της, αλλά και τα υβριστικά μηνύματα και τις απειλές που δέχτηκε η οικογένειά της.

«Υπήρχαν στιγμές που σκέφτηκα να αποχωρήσω οικειοθελώς, όπως τη μέρα που μπήκα στο νοσοκομείο, αλλά τελικά επικράτησε η θέλησή μου και είπα ότι θα συνεχίσω. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έγιναν τα σκηνικά με την οικογένειά μου. Σκεφτόμουν τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στους γονείς μου, στεναχωρήθηκα και πιέστηκα πάρα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρησιμοποιούσαν το όνομα του πατέρα μου στο Survivor. Ήταν ένα πολύ σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, πεινούσαμε όλοι το ίδιο. Δεν πίστευα ότι κάποιος θα χρησιμοποιούσε αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έλεγε ότι ο πατέρας μου με έβαλε, ότι ο πατέρας μου πληρώνει για να μείνω.

Ο πατέρας μου δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία –που έτσι κι αλλιώς δεν έχει πλέον- για να με βοηθήσει. Δεν υπήρξε κανένας μηχανισμός κινητοποίησης, ο πατέρας μου έχει αποσυρθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια πλέον, αλλά ούτε θα έμπαινε ποτέ σε τέτοια διαδικασία. Δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα, βρισιές… και πολλά από αυτά που ακούστηκαν  από τα Μέσα ήταν ανυπόστατα, τα έβγαζαν από το μυαλό τους. Μέχρι κι ότι με έβγαλε (σ.σ. ως πιο δημοφιλή παίκτρια) ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου, είπαν».

Τέλος, μιλώντας για το παρασκήνιο της αποχώρησής της, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως η Ανθή Σαλαγκούδη δέχθηκε 6000 υβριστικά μηνύματα και απειλές στα social media, για τα οποία ενημερώθηκε αφού αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Spoilers

Λήγει το τελεσίγραφο Κικίλια σε ιδιώτες γιατρούς- Ούτε καν πλησιάζουν τους 200

Spoilers

Παιδικά βιβλία δια χειρός Ίντρις Έλμπα – Υπέγραψε συμφωνία με εκδοτικό οίκο