Βίβιαν Κοντομάρη: Πίστευα ότι η τηλεόραση ήταν ένα εύκολο μονοπάτι, λάθος μου

Spoilers

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Βίβιαν Κοντομάρη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

Η ηθοποιός που την φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του STAR αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα επαγγελματικά της λάθη καθώς και την απώλεια που την σημάδεψε.

Έχεις κάνει λάθη;

Άπειρα… Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τηλεόραση πολύ νωρίς και δεν έκανα, οχυρωμένη πίσω από το ότι βγήκαμε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και θεωρούσαμε, οι περισσότεροι, ότι η τηλεόραση ήταν ένα εύκολο “μονοπάτι”, κι ήταν λάθος μου αυτό. Τώρα καταλαβαίνω ότι φοβόμουν και δεν το έκανα, γιατί δεν το ήξερα, δεν γνώριζα τι θα αντιμετωπίσω, όμως έπρεπε να το είχα κάνει, να το είχα τολμήσει, θα το είχα μάθει νωρίτερα.

Η λογική για σένα υπερτερεί του συναισθήματος;

Ίσως, όταν το σκέφτομαι, γιατί οι πράξεις μου, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν περνούν από το φίλτρο της λογικής, λειτουργώ πιο πολύ με το συναίσθημα. Η αποτίμηση γίνεται στο τέλος και δεν ξέρω πότε είναι αυτό. Μέχρι στιγμής έχω πληρώσει γι’ αυτό, κι από το “υστέρημά” μου μάλιστα, αλλά δεν ξέρω αν μου έχει βγει σε κακό ή σε καλό. Πάντως, πολλές φορές θα ήθελα να μη λειτουργώ έτσι και δεν τα έχω καταφέρει. Σίγουρα ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου, κι αν αυτό έχει χρειαστεί να το πληρώσω παραπάνω, ναι, το έχω κάνει και μπορεί να μου έχει βγει σε κακό.

Άρα έχεις πληρώσει τα “χρέη” σου…;

Έχω πληρώσει παραπάνω, αυτό είναι το θέμα…(γέλια).

Πότε σε δυσκόλεψε η ζωή;

Έχει να κάνει με απώλεια. Ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Επίσης, έχει να κάνει με το οικογενειακό μου περιβάλλον, μ’ ένα πρόβλημα υγείας… Εκεί δεν μπορείς να επιστρατεύσεις καμία λογική, σε ακινητοποιεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αλλάζουν τα πάντα.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Spoilers

Battle of The Couples: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε;

Spoilers

Αγγελική Spoiler (22-03): Κυνηγημένος ο Μιχάλης, ένταση με Αγγελική και Στέφανο! – Επόμενα επεισόδια!