Βόλος: Το πιο επεισοδιακό κορονοπάρτι του 2021- Χαμός στο διαμέρισμα με φωνές, κυνηγητό και συλλήψεις

Βόλος: Το πιο επεισοδιακό κορονοπάρτι του 2021- Χαμός στο διαμέρισμα με φωνές, κυνηγητό και συλλήψεις

Νέο κορονοπάρτι την ώρα που ο κορονοϊός δείχνει τα δόντια του, σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Βόλος στο επίκεντρο με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν να προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…

Είχε την ονομαστική του γιορτή προχθές και θέλησε να το γιορτάσει, αψηφώντας όμως τους περιορισμούς της πανδημίας και τα όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Ο λόγος για 25χρονο από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος μαζί με άλλους έξι φίλους του συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του και αποφάσισαν να το γλεντήσουν έχοντας τη μουσική στη διαπασών.

Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Πλήρωμα περιπολικού έσπευσε στο σημείο. Μόλις οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι είχε στηθεί γλέντι. Ζήτησαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και των υπολοίπων προκειμένου να βεβαιώσουν πρόστιμα, ο ένας όμως από τους καλεσμένους επέμενε να αρνείται να δώσει τα στοιχεία του.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ που επίσης έφτασαν επί τόπου. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη, όπως επίσης και ο φίλος του που αρνούταν να δώσει τα στοιχεία του για να του βεβαιωθεί πρόστιμο, ενώ σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του χάπι με ναρκωτική ουσία. Οι υπόλοιποι αντιλαμβανόμενοι ότι θα τους επιβληθεί πρόστιμο έσπευσαν να γίνουν «καπνός» και έτσι γλίτωσαν το πρόστιμο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που γιόρταζε και θεωρήθηκε διοργανωτής της γιορτής επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στον φίλο του το πρόστιμο είναι ύψους 300 ευρώ.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου. Χθες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί μετάδοσης ασθενειών και για διατάραξη κοινή ησυχίας και τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο, ενώ στον φίλο του ασκήθηκε δίωξη για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το βίντεο με τα χτυπήματα αστυνομικών των ΜΑΤ που προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το βίντεο με τα χτυπήματα αστυνομικών των ΜΑΤ που προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μωρό  που αλλάζει τα πάντα!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μωρό που αλλάζει τα πάντα!