Δημήτρης Καραντζάς KATA Κούγια για τις προκλητικές δηλώσεις! Η αιχμηρή ανάρτηση του σκηνοθέτη!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο Δημήτρης Καραντζάς προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση αναφορικά με τις προκλητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αναφέρεται στους ομοφυλόφιλους.

Ο καταξιωμένος δικηγόρος έχει αναλάβει επίσημα την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με μια φράση του: “Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”.

Φυσικά, αυτό εξόργισε αρκετούς και ανάμεσα τους ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζάς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει τοποθετηθεί αρκετά στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Έτσι, ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση στο facebook αναφέροντας:

“Σήμερα ειπώθηκε η φράση “επαγγελματίες» ομοφυλόφιλοι , οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους” – τοποθέτηση η οποία προσβάλει την προσωπικότητα των μαρτύρων , γενικεύει επικίνδυνα και προσβάλει συλλήβδην τους ομοφυλόφιλους.

Και θυμήθηκα μια άλλη τοποθέτηση για τον αείμνηστο συγγραφέα : “ερωτική επιλογή «αντιαισθητική» και «παρά φύση», χαρακτηρίζοντας τον Μένη Κουμανταρέα «μέγιστο καλλιτέχνη, διεστραμμένο άνθρωπο» και «εκμαυλιστή» και μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα, δικαιολογώντας μάλιστα πρακτικές αυτοδικίας. «Η πράξη του κατηγορούμενου μπορεί να έσωσε πολλά παιδιά, αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμένα αν μου το ’χε κάνει ο αείμνηστος, θα του είχα κόψει και τα γεννητικά όργανα και τα χέρια και τα πόδια», είχε πει.” έγραψε ο Δημήτρης Καραντζάς.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κατολίσθηση εξαφάνισε νεκροταφείο

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η Αθήνα «απαντά» στον Ακάρ: Αναφαίρετο δικαίωμα η εκπαίδευση της ΠΑ – Δεν παρενοχλήθηκε το «Τσεσμέ»