Δημήτρης Λιγνάδης : Το απίστευτο κείμενο στη Wikipedia που «δικάζει» τον σκηνοθέτη!!! (φωτο)

Δημήτρης Λιγνάδης : Το απίστευτο κείμενο στη Wikipedia που «δικάζει» τον σκηνοθέτη!!! (φωτο)

Ένα απίστευτο κείμενο έχει δημοσιευτεί τις τελευταίες ημέρες στη Wikipedia, αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, μετά τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Ένα απίστευτο κείμενο έχει δημοσιευτεί τις τελευταίες ημέρες στη Wikipedia, αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, μετά τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

«Εσείς που τα διορθώνετε, δεν ντρέπεστε; Το έχετε καταλάβει ότι είναι βιαστής και παιδεραστής; Αφήστε τα τα ρημάδια. Και αφού δεν πληρώνεστε γιατί ασχολείστε;», αναφέρεται στην αρχή, ενώ στη συνέχεια, αναγράφεται το εξής: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης (Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 1964) είναι Έλληνας βιαστής και παιδεραστής».

Φυσικά, το εν λόγω κείμενο διορθώθηκε και πλέον όποιος επισκεφτεί τη σελίδα, θα δει απλώς το βιογραφικό του να ξεκινά κανονικά, δηλαδή ότι είναι σκηνοθέτης.

Δείτε πρώτα το πριν και στη συνέχεια το μετά στη Wikipedia:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Wikipedia, όπως είναι γνωστό, ο κάθε χρήστης μπορεί να «διεκδικήσει» και να γράψει – επεξεργαστεί τις πληροφορίες για πρόσωπα και οργανισμούς. Ωστόσο αυτή η κίνηση είναι ενδεικτική της οργής και της ανησυχίας που υπάρχει στον κόσμο του Διαδικτύου και όχι μόνο για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Δημήτρης Λιγνάδης : Συνελήφθη ο σκηνοθέτης – Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή

Δημήτρης Λιγνάδης : Συνελήφθη ο σκηνοθέτης – Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή

Διαβάστε την εποστολή – Κόλαφος του Θ. Παπαγεωργίου για την Μενδώνη  του Θ. Παπαγεωργίου

Διαβάστε την εποστολή – Κόλαφος του Θ. Παπαγεωργίου για την Μενδώνη του Θ. Παπαγεωργίου