ΔΙΑΡΡΟΗ Survivor 18-3: ΣΑΛΟΣ με το… ερωτικό καυγαδάκι που είχαν Ασημακόπουλος – Τριαντάφυλλος – Μετά τα γέλια είχε πέσιμο με Κόρο!

Spoilers

Survivor spoiler 18/3: Ο Τριαντάφυλλος έχει γίνει πλέον στόχος του Ασημακόπουλου και του Κόρο, κάτι που κάνει τις εντάσεις μεταξύ τους να ξεφεύγουν κάθε στιγμή.

Survivor spoiler 18/3: Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα ήταν αυτό της Τετάρτης για το Survivor, εκεί που εκτός από την αποχώρηση του Κοψιδά, είδαμε ξανά… πέσιμο στον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα, ενώ ο ίδιος περιέγραφε τον τραυματισμό του και τα όσα του είπαν οι γιατροί στο συμβούλιο του νησιού, τόνισε ότι ο Ασημακόπουλος ακόμα δε λέει να πιστέψει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί και πονάει.

Αυτό όπως είναι λογικό έφερε ένταση ξανά ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τον Ασημακόπουλο να συνεχίζει τις ειρωνείες.

Εκείνος πήρε τον λόγο λέγοντας ότι έχει «τελειώσει» μία και καλή με τον Ντάφι και δε θέλει καν να αναφέρεται στο όνομα του, αφού δεν θα κάνει πίσω στις απόψεις του.

Μάλιστα, άρχισε να αναφέρει ότι είναι κακομαθημένος και πως μάλλον δεν τον περιποιούνται αρκετά, ενώ κάπου εκεί μπήκε στη μέση ο Λιανός και είπε ότι όλο αυτό φαίνεται σαν… ερωτικό καυγαδάκι, προκειμένου να ελαφρύνει το κλίμα.

Survivor spoiler 18/3: «Πέσιμο» από Κόρο και Ασημακόπουλο μετά την αποχώρηση Κοψιδά!

Μετά το συμβούλιο τα γέλια κόπηκαν… μαχαίρι, αφού όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Γιώργος Κοψιδάς πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ασημακόπουλο και τον Κόρο, που έκαναν επίθεση στον Ντάφι πριν επιβιβαστούν για να επιστρέψουν στην παραλία, μετά από μία ατάκα του τελευταίου.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να επανέλθει η ψυχραιμία, με τα πράγματα να είναι ακόμα πιο… βαριά πλέον για τον Τριαντάφυλλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

https://www.instagram.com/p/CMiXVcPLwBx

:

Φάρμα spoiler 18/3: Οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας φέρνει τα πάνω-κάτω (vid)

Διαβάστε επίσης »

Spoilers

Άγριες Μέλισσες spoiler σήμερα (18-03): Η αποκάλυψη της Δρόσως σοκάρει…

Spoilers

Άγριες Μέλισσες – Spoiler Alert: H σύλληψη του Μελέτη – – Τι θα γίνει