Διονύσης Παναγιωτάκης: «Καλέστηκα να δηλώσω εάν 8 Αυγούστου 2015 ήμουν με τον Λιγνάδη και δηλώνω ΝΑΙ» – Δείτε τα σχόλια!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Διονύσης Παναγιωτάκης: «Καλέστηκα να δηλώσω εάν 8 Αυγούστου 2015 ήμουν με τον Λιγνάδη και δηλώνω ΝΑΙ» – Δείτε τα σχόλια! | Pressing.grΗ δήλωση του θεατρικού παραγωγού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης με μια ανάρτηση του στο facebook του απάντησε σε ένα αρνητικό σχόλιο αναφορικά με τις υποστηρικτικές δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Action 24 αναδημοσίευσε ένα σχόλιο το οποίο έγραψε τα εξής: “Ώστε μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί με την σύζυγό σας την Ελένη Κουρκουλα σήμερα κύριε Παναγιωτάκη ε; Έναν τέτοιον άνθρωπο, αν δε θέλει κανείς να τον υποστηρίξει, ακόμα κι αν μπορεί, δεν το κάνει. Τον αφήνει μόνο του. Αν θέλει όμως να τον υποστηρίξει, τον υποστηρίζει ακόμα και με ψέματα. Ντροπή σας”.

Έτσι, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αφορμή σχόλιο σε ανάρτηση μου (ΦΩΤΟ ) , έχω να πω
Περνάμε ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ . Καλέστηκα να δηλώσω εάν 8 Αυγούστου 2015 ήμουν με τον Λιγνάδη στην Ιθάκη και δηλώνω ΝΑΙ ήμουν . Δεν είμαι από αυτούς που διαμορφώνω τι θα λέω ανάλογα με τις συγκυρίες . Οποίος ξέρει κάτι πρέπει να το καταθέσει .Τώρα ήρθε η στιγμή !» 

about:blank

youweekly.gr

Χωρίς Αποτέλεσμα

View All Result

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2020 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Συμφωνώ

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ανάρτηση κόλαφος του Καπουτζίδη για τον Κούγια! Η φωτογραφία του με τραυματισμένο πρόσωπο … (φωτο)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κορωνοϊός: Παραμένει υψηλά ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Λάρισα – Η γεωγραφική κατανομή στη χώρα