«Είντατε το Λιγνάδη; Το πιάσανε!» Χαμός στα στέκια των ανήλικων αλλοδαπών που φέρεται να «ψάρευε» τα θύματά του. Τι λένε οι γείτονες…

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η είδηση έφτασε, όπως αναμενόταν, και στις πλατείες γύρω από το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο από όπου φέρεται, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες που έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη, να «ψάρευε» ανήλικα παιδιά από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν το Μπαγκλαντές αλλά και αλλού, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Είντατε το Λιγνάδη; Το πιάσανε», ακούγονται να λένε δυνατά και σε σπαστά ελληνικά οι ανήλικοι αλλοδαποί που είτε έτυχε να πέσουν στα νύχια του, είτε τον είχαν δει να παίρνει παιδιά μπροστά στα μάτια τους, είτε είχαν ακούσει για τη δράση του.

Μάλιστα, όπως μας μετέφεραν γείτονες της περιοχής που στο πέρασμά τους ακούνε τους διαλόγους, κάποια από τα παιδιά αυτά φοβούνται μήπως μπλέξουν μετά τη σύλληψή του καθώς εκείνος φρόντιζε συχνά να μαγνητοσκοπεί τις αρρωστημένες στιγμές του μαζί τους κι έτσι τις τελευταίες ώρες έχουν εξαφανιστεί από τις «πιάτσες»

patkiout.gr

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κοροναϊός : Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε ανήλικους