Εκτός ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας!

Εκτός ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας!

Ραγδαίες εξελίξεις !

Ο Χάρης Ρώμας έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΝΤ1. Ο επιτυχημένος δημιουργός έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καναλιού όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλοντας στην εξαιρετική πορεία του.

Ο Χάρης Ρώμας μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, με την οποία αποτελούν συγγραφικό δίδυμο επέστρεψαν τηλεοπτικά με το «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1. Η κωμωδία που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία πριν από σχεδόν 15 χρόνια είναι και πάλι στις οθόνες μας από την περασμένη σεζόν.

Όπως φαίνεται ο γνωστός δημιουργός έχει κι άλλα σχέδια για το μέλλον.

Ο ίδιος συζητάει αυτή την περίοδο για νέο σίριαλ με την Άννα Χατζησοφιά όχι όμως για τον ΑΝΤ1. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» την παραγωγή θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης και προς ώρας δεν προορίζεται για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο δημοφιλής δημιουργός ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τα όποια σενάρια. Όπως σημείωσε όμως ο δημοσιογράφος τόνισε ότι αν τυχόν συμβεί θα είναι η τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση βάζοντας τίτλους τέλους σε ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν ο Χάρης Ρώμας θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με το κομμάτι της πολιτικής. Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής δημιουργός και ηθοποιός έχει εκλεγεί περιφερειακό σύμβουλος στο κεντρικό τομέα Αθηνών με την παράταη του Γιώργου Πατούλη στις εκλογές του 2019.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέταξε μπουκάλι με νερό – ΒΙΝΤΕΟ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέταξε μπουκάλι με νερό – ΒΙΝΤΕΟ

Χάρης Ρώμας – Νέο ξέσπασμα για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα: “Αυτός ο κύριος είναι διεστραμμένος”

Χάρης Ρώμας – Νέο ξέσπασμα για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα: “Αυτός ο κύριος είναι διεστραμμένος”