Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσών

Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσών

O πληθυσμός των μελισσών βρίσκεται σε συνεχή μείωση. Οι σύγχρονες μέθοδοι βιομηχανικής γεωργίας και η απώλεια των βιότοπων είναι δυο από τις κυριότερες αιτίες. Αυτό είναι κακό, γιατί οι μέλισσες γονιμοποιούν πολλά φυτά στα οποία στηριζόμαστε για να φάμε.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος η εταιρία BEEcosystem δημιούργησε ένα σύστημα με επιτοίχιες κυψέλες που μπορούν να σχηματίσουν εξαγωνικά και κυψελοειδή σχήματα και μας επιτρέπουν να προσκαλέσουμε τις μέλισσες στο σαλόνι μας. Η ιδέα του να φέρουμε τις μέλισσες πιο κοντά στους ανθρώπους μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον δεν είναι καλή μόνο για την αύξηση των πληθυσμού των μελισσών, αλλά θα βοηθήσει και εμάς να κατανοήσουμε καλύτερα την σημασία των μελισσών και του ρόλου τους.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια, έτσι ώστε ακόμη και αρχάριοι μελισσοκόμοι να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Με αυτό το σύστημα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις μέλισσες εν δράση, δηλαδή να δείτε πως φτιάχνουν τις αποικίες τους, πως δημιουργούν την κηρήθρα και πως συλλέγουν το μέλι.

Δείτε παρακάτω τις μέλισσες εν δράση.

Το BEEcosystem είναι ένα σύστημα που θα βοηθήσει στην αύξηση του πληθυσμού των μελισσών.Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσών

Η μείωση του πληθυσμού των μελισσών είναι κακή, γιατί οι μέλισσες γονιμοποιούν πολλά φυτά στα οποία στηριζόμαστε για να φάμε.Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσών

Η ιδέα του να φέρουμε τις μέλισσες πιο κοντά στους ανθρώπους μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον δεν είναι καλή μόνο για την αύξηση των πληθυσμού των μελισσών, αλλά θα βοηθήσει και εμάς να κατανοήσουμε καλύτερα την σημασία των μελισσών και του ρόλου τους.Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσών

Οι εξαγωνικές κυψέλες μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στο σπίτι.

Αλλά και έξω!Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσών

Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσώνΕπίσης, μπορούν να συνδεθούν εύκολα αν θέλετε να επεκτείνετε την κυψέλη σας.

Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσώνΟι μέλισσες περνάνε μέσα από ένα σωλήνα που περνάει μέσα από το παράθυρο.

Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσώνΜπορείτε να δείτε τις μέλισσες να δουλεύουν από την άνεση του καναπέ σας.

Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσώνΌσο περισσότερο μεγαλώνει η αποικία, τόσο περισσότερο θα βοηθάτε το περιβάλλον.

Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσών

Εταιρία δημιούργησε σπιτικές κυψέλες για να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσώνΔείτε το βίντεο

[BEEcosystem]

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ζώδια Σήμερα 23/02: Θυμήσου μόνο τα ευχάριστα που σου έχουν συμβεί

3 πιστεύω των Σαολίν μοναχών που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους..

3 πιστεύω των Σαολίν μοναχών που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους..