Ζώδια Σήμερα 06/02: Η ψυχραιμία είναι το παν!

Ζώδια Σήμερα 06/02: Η ψυχραιμία είναι το παν!

Η Αφροδίτη, σήμερα, κάνει δύο όψεις, που -αν μη τι άλλο- θα μας διχάσουν κι εμάς ή τουλάχιστον θα μας γεμίσουν αντιφάσεις. Αφ’ ενός, συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα προσπαθήσει να βάλει κανόνες και όρια στο ερωτικό παιχνίδι, περιορίζοντας τα θέλω και τους αυθορμητισμούς. Θα μας αναγκάσει να κινηθούμε συντηρητικά και με γνώμονα το συμφέρον μας, αλλά και να αποφύγουμε στο να αναλωθούμε σε περιπέτειες και πρόσκαιρες απολαύσεις, αναζητώντας κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή μας.

Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται σε σύγκρουση με το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, που θα βαλθεί να αποδείξει ότιστον έρωτα τίποτα δεν είναι δεδομένο και δε διαρκεί για πάντα, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε σχέδια, αλλά να ρισκάρουμε κι όπου μας βγάλει. Στα πλαίσια της απελευθέρωσης και της αυτονόμησης, ίσως ξαφνικά αλλάξουν όλα, εκπλήσσοντάς μας δυσάρεστα κι όσο περισσότερο αντιστεκόμαστε στις αλλαγές, τόσο αυτές θα είναι πιο απότομες και ενδεχομένως να έρχονται από την άλλη πλευρά. Η ψυχραιμία και η εκλογίκευση και στις δύο περιπτώσει είναι αυτή που συνιστάται για να γλιτώσουμε ό,τι μπορούμε. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, από τη μια έχετε να κάνετε με περιορισμούς στα θέλω και τις ανάγκες σας σε πρώτο πλάνο, από την άλλη με την αντίφαση, την εκκεντρικότητα και τις τάσεις αποτίναξης κάθε ορίου και απελευθέρωση.  προσώπου του περιβάλλοντός σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κάνετε τα πλάνα σας, βάζετε τον εαυτό σας σε συγκεκριμένη τροχιά, αλλά από αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μη δείχνετε δεδομένοι και για κανέναν λόγο. Σίγουρα τα συναισθήματά σας είναι έντονα, αλλά επί του παρόντος αφήστε τον νέο σας σύντροφο να πάρει πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κάποια πρακτικά ζητήματα θα έρθουν στο τραπέζι των συνομιλιών με τον αγαπημένο σας, που θα θελήσει να σας ανοίξει γενικότερα την καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μη μένετε μέσα σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Μάλλον είναι η ανασφάλειά σας που δεν σας αφήνει να πάτε πιο κάτω, ενώ υπάρχουν οι ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην ακούτε τι σας λένε για το άτομο που αγαπάτε. Εσείς μόνο ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εσείς που έχετε χωρίσει από το άτομο που αγαπάτε θα ήταν σφάλμα να κάνετε μια πιεστική πρόταση επανένωσης άμεσα. Αφήστε το καλύτερα για πιο μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα μονοπάτια του έρωτα τα έχετε ξεχάσει. Θέλετε να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο στη ζωή σας, αλλά μάλλον δεν έχει υπάρξει κάτι ουσιαστικό ακόμη για τα γούστα σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για την καριέρα σας αυτό το χρονικό διάστημα και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Οι έρωτες είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θα πρέπει να ψάξετε τους τρόπους εκείνους που μπορούν να ανανεώσουν τα συναισθήματα και το πάθος από τη μεριά του συντρόφου σας, που έχει χαθεί μέσα στην απαιτητική του εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Στα στέκια που συχνάζετε θα δείτε κάποιον γνώριμό σας. Ισως και κάποιο παιδικό σας φλερτ. Η μέρα θα έχει και μια καλή είδηση για την εργασία ή τις σπουδές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μέσα από τη δουλειά σας, τις πολλές σας μετακινήσεις, αλλά και τα ταξίδια σε άλλα μέρη, θα βρείτε έναν νέο άνθρωπο που να μπορεί να καλύψει τις προσωπικές σας απαιτήσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εχετε μετανιώσει για κάποια άσχημα πράγματα που έχουν γίνει μέσα στο δεσμό σας. Ισως και να υπάρχει τελικά χρόνος για να κάνετε τις όποιες διορθώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Σιγουρευτείτε ότι όλα αυτά που σας λέει ο σύντροφός σας για την εργασία και την οικογενειακή του ζωή είναι αληθή. Μέχρι τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Τραγωδία στον Αμπελώνα – Νεκρός 16χρονος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Τραγωδία στον Αμπελώνα – Νεκρός 16χρονος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Και στον τελικό θα γίνει της π@υτ@ν@ς!!! – Έλα μωρέ Νταλάκα όνειρο – Στον τελικό του The voice η ΔΟΞΑ του Βλαχογιαννίου και της Λάρισας

Και στον τελικό θα γίνει της π@υτ@ν@ς!!! – Έλα μωρέ Νταλάκα όνειρο – Στον τελικό του The voice η ΔΟΞΑ του Βλαχογιαννίου και της Λάρισας