Ζώδια Σήμερα 08/02: Μάζευε ιδέες και προχώρα την κατάλληλη στιγμή!

Ζώδια Σήμερα 08/02: Μάζευε ιδέες και προχώρα την κατάλληλη στιγμή!

Συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, ο Ερμής στον Υδροχόο συναντάτον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας. Ναι μεν απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν, αλλά και να μας βοηθήσουν, ωστόσο η οποιαδήποτε υλοποίηση θα αργήσει. Επιπλέον, θα κάνουμε αρκετές επαφές, θα μετακινηθούμε παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως, θα προσπαθήσουμε να κινήσουμε γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, όμως, οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα δε θα λείψουν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, αφού δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε όσα σκέφτεστε, φροντίστε τουλάχιστον να έχετε έτοιμο ένα σχέδιο, ώστε να το προχωρήσετε την κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Όλα έχουν τον χρόνο τους.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας που ίσως επανεμφανιστούν στο προσκήνιο, με την κουβέντα όλων των ενδιαφερόμενων μελών.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροιαν από καιρό σκέφτεστε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή περιμένετε να σας επιστραφούν, μπορεί να ήρθε η ώρα να τα πάρετε. Πιθανή είναι και η επιστροφή… πρώην.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Eχετε κάνει μια σπουδαία πρώτη γνωριμία, που δείχνει να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε βάθος χρόνου θα μπορούσαν να γοητεύσουν το πνεύμα και την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Τα λάθη σας τα ξέρετε! Απλά μάλλον δίνετε αυτήν την εποχή μια περίοδο χάριτος στον καλό σας εαυτό για να βρει το σθένος και τις δυνάμεις για να πράξει πια το σωστό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μεγάλες πόρτες θα περάσετε το επόμενο διάστημα, που θα σας κάνουν να ξεδιπλώσετε όλα τα επαγγελματικά σας ταλέντα και να βρείτε επιτέλους αυτό που σας ταιριάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Προετοιμαστείτε για μια νέα περίοδο που θα φέρει πιο κοντά σας τα εργασιακά σας αποτελέσματα που τόσο καιρό παλεύετε. Eχει σειρά τώρα και η προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Δεν έχετε διάθεση για να ξανασυζητήσετε με το ταίρι σας αυτά που έγιναν. Κάντε εσείς την καινούργια αρχή και δώστε τις νέες προτάσεις που θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εχετε κάνει πολλές παρατηρήσεις και κριτικές στον άνθρωπό σας για να διορθώσει τις προκλητικές του συμπεριφορές. Αν έχετε δει αλλαγές, τότε και εσείς υποχωρήστε.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις με κάποιο άτομο που έχετε νοσταλγήσει. Οι ερωτικές σας διαδρομές, του παρελθόντος, ίσως και να ξαναξεκινήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θα πρέπει και οι δύο μέσα σε αυτήν τη σχέση να συμφωνείτε για να κάνετε κάποια επόμενα βήματα. Σίγουρα, για αρχή, θα πρέπει να φέρετε σε μια καλή κατάσταση τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα καταφέρετε να γίνετε αρεστοί σε αυτά τα νέα περιβάλλοντα που έχουν προστεθεί στην καθημερινότητά σας, προσωπικά και εργασιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Από τα τέλη του α΄ δεκαημέρου, η ατμόσφαιρα αλλάζει και σας δίνει την ευχέρεια σε οικονομικό επίπεδο να λήξετε προβλήματα παντού και αυτό να είναι πια μόνιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλά αυτά τα προβλήματα τελικά που έχουν μαζευτεί με το πρώην σας, που ούτε και αυτός τελικά ξέρει τι θέλει. Σίγουρα μην εμπλακείτε πριν όλα να έχουν ξεκαθαριστεί.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Μη μιλάτε και τόσο πολύ και αναλυτικά στους φίλους σας για όσα δύσκολα και περίεργα που βιώνετε μέσα στην οικογένεια, τη σχέση και την εργασία σας.

Λαμία: Θρίλερ με αγνοούμενο ηλικιωμένο – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Λαμία: Θρίλερ με αγνοούμενο ηλικιωμένο – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Survivor 4: Ταπείνωσαν τους μπλε οι κόκκινοι – Εύκολη νίκη με 10-4 (VIDEOS)

Survivor 4: Ταπείνωσαν τους μπλε οι κόκκινοι – Εύκολη νίκη με 10-4 (VIDEOS)