Ζώδια Σήμερα 09/02: Δείξε υπομονή και εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου!

Ζώδια Σήμερα 09/02: Δείξε υπομονή και εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου!

Σήμερα, η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο βαριά και εμείς αυτόματα πιο σοβαροί, ώριμοι και αποφασιστικοί. Θα καταλάβουμε ότι προκειμένου να καταφέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, δεν οφείλουμε μόνο να προσπαθήσουμε πολύ και να παραμείνουμε εστιασμένοι, συνεπείς και υπομονετικοί, αλλά και να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Δεν αποκλείεται να θυσιάσουμε χρόνο, συναίσθημα και επιθυμίες για χάρη των υποχρεώσεών μας, να μας πιάσουν ανασφάλειες, ενοχές ή να πέσουμε ψυχολογικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι,η σοβαρότητα, η συνέπεια και η υπομονή που έχετε δείξει θα ανταμειφθεί, αν δείξετε αποφασιστικότητα κι όχι απολυτότητα! Χρειάζεται να κάνετε γνωστά τα όριά σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοίθα πιεστείτε, θα δυσανασχετήσετε, ενδεχομένως να αγχωθείτε κιόλας από όλα όσα έχετε επιβαρυνθεί, όμως, από τη στιγμή που έχετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις είναι λογικό. Όσο πιο πολύ γκρινιάζετε, τόσο περισσότερο χρόνο χάνετε.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και να διαχωρίσετε το τι είναι αναγκαίο και τι όχι! Τουλάχιστον μην ξοδεύεστε για πράγματα που δεν σας είναι απαραίτητα. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας!

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μπορέσετε να δείτε πιο αναλυτικά όλα αυτά τα προβλήματα που κατά καιρούς σας παρουσιάζει το ταίρι σας και να τα αξιολογήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι σχέσεις σας με τα παλιά είναι ακόμη ενεργές και μάλλον μέσα σας τρέφετε την ελπίδα ότι μέσα από έναν ώριμο διάλογο θα έρθουν οι συνθήκες για μια επανένωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Χρήματα και προαγωγή σάς περιμένουν, που θα σας δικαιώσουν για τους πολύχρονους κόπους σας. Το φιλικό σας περιβάλλον ίσως και να σας βάλει σε προβληματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, εσείς θα καταφέρετε να λήξετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Μην αποθαρρύνεστε από μια εργασιακή αποτυχία ή έστω καθυστέρηση. Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα έρχονται νέες προσκλήσεις στο δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν είστε από τα ζώδια που μπορούν να δεχθούν εύκολα μια συγγνώμη ή έστω να δώσουν μια ευκαιρία για επανασύνδεση. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Δεν ξέρετε και τόσα πολλά ακόμη για τον άνθρωπο που κρυφά αγαπάτε. Ο χρόνος και οι περιστάσεις θα σας δώσουν σύντομα τις απαντήσεις που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Είστε κάτω από εξαιρετικές αστρολογικές όψεις, που θα σας κάνουν να λάμψετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κυρίως στα οικονομικά σας, που θα έχουν και άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Εάν είστε έτοιμοι για να μιλήσετε στον άνθρωπό σας για επόμενα βήματα στο δεσμό σας, τότε έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να προβείτε και σε πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Πολλή ένταση έχετε μέσα σας και αυτό είναι κάτι που σας κάνει ακόμη πιο παραγωγικούς στα πεδία που θέλετε. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από την εποχή των Ιχθύων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αποκαλύψεις και παρασκήνιο θα μάθετε για κάποιο άτομο που σας αφορά. Σίγουρα δώστε και τον απαραίτητο χρόνο για να έρθουν και άλλα νεότερα στο δρόμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Είστε το ζώδιο που κρατάει τα ηνία σε επανασυνδέσεις και γάμους για τις επόμενες εβδομάδες. Σίγουρα αυτήν τη φορά μην αφήσετε τους τρίτους να παρέμβουν.

Survivor 4 – Έπος!  Καβγάς μετά το αγώνισμα που λύθηκε… με φιλάκι (video&pic)

Survivor 4 – Έπος! Καβγάς μετά το αγώνισμα που λύθηκε… με φιλάκι (video&pic)

Ποιος δουλεύει ποιον τελικά; – Εν έτει 2021 η σφραγισμένη επιταγή εμφανίζεται μετά από …10 ημέρες

Ποιος δουλεύει ποιον τελικά; – Εν έτει 2021 η σφραγισμένη επιταγή εμφανίζεται μετά από …10 ημέρες