Ζώδια Σήμερα 12/02: Βάλε τη φαντασία σου να «δουλέψει»

Ζώδια Σήμερα 12/02: Βάλε τη φαντασία σου να «δουλέψει»

Η Σελήνη,αργά το πρωί, θα περάσει στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται μια Παρασκευή ήρεμη και χαλαρή, χωρίς ταλαιπωρίες και τρεξίματα, καθώς ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν είτε θα τα αναβάλλουμε είτε θα καταπιαστούμε μόνο με αυτά που απαιτούν τον λιγότερο κόπο και χρόνο. Από την άλλη, θα επικεντρωθούμε στη μεγάλη εικόνα και όχι στις λεπτομέρειες, θα χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή σας, θα έχουμε εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία, θα μας βγουν αρκετές ευαισθησίες, αλλά και δοτικότητα και θετική προαίρεση

Ιχθύες,όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς σας, οπότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που θα έχετε και τις όμορφες στιγμές σας μέσα στη μέρα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες,προσπαθήστε να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας και όχι με τη λογική κάποια πράγματα, που αφορούν στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δάσος όχι το δέντρο για ό,τι αφορά στη δουλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι,από τις καλύτερες μέρες σας θα είναι αυτή, με το συναίσθημα να σας τυλίγει, αλλά και διάφορα όμορφα να συμβαίνουν τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14/02 να περιμένετε πολλές και σημαντικές εκπλήξεις από τον άνθρωπό σας. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα έχουν ιδιαίτερες επικοινωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν στην εργασία σας μόνο σε καλό θα σας βγουν, αφού και εσείς πια έχετε την ωριμότητα για να κάνετε επόμενα βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η τύχη είναι στο πλευρό σας και αυτό σας κάνει να ζητάτε μέσα από την ψυχή σας να φύγετε από καταστάσεις και ιστορίες που δεν είναι συμβατές με τη φιλοσοφία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε κάτω από μεγάλη πίεση και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχετε ακόμη πάρει τις καταλυτικές σας αποφάσεις γύρω από ένα σημαντικό θέμα.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Ολο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα είναι γεμάτο από επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και αιτήματα αγάπης από τον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους έρχονται οι λύσεις που τόσο καιρό ζητάτε. Υπάρχουν θέματα που μετά από χρόνια επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Οι δυναμικές σας είναι ασταμάτητες. Πολλές και σπουδαίες επιτυχίες στην εργασία και στις σπουδές σας θα σας κάνουν να αποκτήσετε φήμη και χρήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το παρόν είναι γεμάτο από δώρα. Τώρα μπορείτε να δράσετε όπως επιθυμείτε στη δουλειά και μέσα την οικογένειά σας. Ολα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Δεν θα πρέπει να κοιτάτε το παρελθόν. Οι καταστάσεις μέσα στη ζωή σας έχουν αλλάξει θετικά και νέοι άνθρωποι και ζητήματα ζητούν την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Εσείς έχετε πολλά να κάνετε σε εργασία και οικογενειακούς κύκλους. Οσοι προσπαθείτε να φέρετε και πάλι κοντά σας κάτι από το παρελθόν θα πρέπει να είστε στο δεκαπλάσιο προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα σας φέρουν πιο κοντά σε κάποιον συνεργάτη σας. Κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, μην κάνετε κάτι που δεν είναι της ώρας του.

 ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Πολλές οι ευκαιρίες που θα έχετε το επόμενο διάστημα για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε σε όλους τους τόνους με τον άνθρωπό σας όλα αυτά τα σχέδια που έχετε κατά νου.

To «Καταφύγιο του Οδυσσέα» καλεί συγγραφείς – μεταφραστές

To «Καταφύγιο του Οδυσσέα» καλεί συγγραφείς – μεταφραστές

ΗΠΑ: 16χρονη επιβίωσε περπατώντας δύο μέρες στα βουνά μετά από τη συντριβή αεροσκάφους

ΗΠΑ: 16χρονη επιβίωσε περπατώντας δύο μέρες στα βουνά μετά από τη συντριβή αεροσκάφους