Ζώδια Σήμερα 13/02: Οι μάσκες θα πέσουν, φέρνοντας αποκαλύψεις

Ζώδια Σήμερα 13/02: Οι μάσκες θα πέσουν, φέρνοντας αποκαλύψεις

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη η ερωτική μας έκφραση φαίνεται να βρίσκει εμπόδια και εύκολα μπορούν να εκληφθούν διαφορετικά λόγια και κινήσεις μας. Το να εκφράσουμε τα αισθήματά μας θα είναι δύσκολο, αντίθετα το να πάρουμε μηνύματα από πρώην μας, να τον/ην συναντήσουμε τυχαία ή να μάθουμε πράγματα που αφορούν στο πρόσφατο ερωτικό παρελθόν μας είναι πιο πιθανά. Το μυαλό μας πάντως σίγουρα θα ανατρέξει στα παλιά, με ή χωρίς αφορμή και θα ξαναθυμηθούμε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνοντας διάφορες αποκαλύψεις. Οι μάσκες θα πέσουν, θα ξεσκεπαστούν αρκετές παρασκηνιακές δράσεις, «στησίματα», παγίδες και συκοφαντίες, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε για σύλληψη ή κατηγορίες ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας. Μια μεγάλη επιθυμία ή έμπνευσή μας πάντως μάλλον θα στεφθεί από επιτυχία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, αναπολείτε παλιές καλές στιγμές και θέλετε να τις αναβιώσετε, όμως θα είναι δύσκολο αφού οι συνθήκες πια δεν είναι ίδιες. Αφήστε τες στο χρονοντούλαπο και κοιτάξτε πώς θα δημιουργήσετε καινούργιες.

Ιχθύες, θα περάσετε καλά και θα εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες. Το να πληροφορηθείτε για παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας είναι πιθανό, όπως επίσης ότι θα το κρατήσετε υπόψη σας και θα μιλήσετε, όταν πρέπει να μιλήσετε…

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες , ο χρόνος πίσω δε γυρνά γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, καθώς το συναίσθημα θα σας καταλάβει, για να μη μετανιώσετε μετά. Διάφορα παράπονα από το ταίρι ή την οικογένειά σας, κάτι που θα βγει στη φόρα και κρατιόταν μυστικό ή μια βλάβη στα υδραυλικά του σπιτιού σας μπορεί να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο και να μην ευχαριστηθείτε το βράδυ σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι,Κριοί και Ζυγοί, ένα πλησίασμα πρώην μπορεί να γίνει, να είστε σίγουροι όμως για το αν τον/ην θέλετε πίσω ή μιλάει το συναίσθημα της στιγμής. Επίσης, χρήματα ενδέχεται να πάρετε όμως, που είχαν καθυστερήσει κι αυτό δε θα σας χαλάσει καθόλου.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο στην αγάπη. Εσείς, που είστε και από τα πιο δύσκολα ζώδια στα συναισθήματα, θα πρέπει να είστε μόνιμα σε μια εγρήγορση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το περιβάλλον σας σάς υποστηρίζει σε όλα αυτά τα επόμενα σχέδια-βήματα που έχετε να ολοκληρώσετε. Εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε μια σειρά από σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας. Συγκατοίκηση-γάμος και οικογένεια είναι στα άμεσα… προσεχώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τώρα που τελείωσε το φαινόμενο της Νέας Σελήνης, μπορείτε να βρείτε και πάλι τους κανονικούς σας ρυθμούς. Πιθανόν και την ισορροπία σας με τον άνθρωπό σας.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Από τα πιο βαθιά σας μυστικά είναι μια επανασύνδεση που έρχεται την εποχή των Ιχθύων. Να είστε έτοιμοι για προτάσεις που θα αλλάξουν άρδην τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε δοσμένοι μέσα σε εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις. Πιθανόν και να πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και σημασία στον άνθρωπό σας, που δείχνει ότι σας έχει ανάγκη αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Απορείτε και εσείς κάποιες φορές τι θέλει το συντροφικό σας έτερο από εσάς και την πορεία σας, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμη και οι πιο σωστές συνθήκες για να κάνετε τα επόμενά σας βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αποζητάτε τη χαρά και τη γαλήνη με έναν νέο σύντροφο. Τώρα που έχουν περάσει από την καρδιά σας πολλοί, σας έχει μείνει η σοφία για να διαλέξετε με περισσότερη σύνεση τον επόμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Είστε μπλοκαρισμένοι με οικονομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν έχετε ακόμη παρατηρήσει ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο έχει τρυφερά συναισθήματα για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Οι σχέσεις που έχουν περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα θα βρουν επιτέλους την ισορροπία τους. Αυτό θα βοηθήσει και τους συντρόφους να έρθουν πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι συμπτώσεις που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής θα σας εκπλήξουν. Παλιές γνωριμίες θα σας θυμηθούν και θα σας αναστατώσουν με τις νέες τους προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 –  20/03

Οι αστρολογικές όψεις είναι υπέρ σας και αυτό θα σας βοηθήσει στο να βρείτε το βηματισμό σας και να ψάξετε πιο βαθιά τους προσωπικούς σας στόχους.

Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν βλέπεις κάθε μέρα!! Μέρος 10ο (Φωτογραφίες)

Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν βλέπεις κάθε μέρα!! Μέρος 10ο (Φωτογραφίες)

Ιορδανία: Παιδί «αγνοούνταν» ενώ… συμμετείχε στις έρευνες εύρεσής του

Ιορδανία: Παιδί «αγνοούνταν» ενώ… συμμετείχε στις έρευνες εύρεσής του