Ζώδια Σήμερα 16/02: Η βιασύνη φέρνει ήττες

Ζώδια Σήμερα 16/02: Η βιασύνη φέρνει ήττες

Η Σελήνη στον Κριό μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο κεφάλι μας. Το να αναβάλουμε ή να κάτσουμε και να μην κάνουμε κάτι από αυτά που θέλουμε δε γίνεται. Θα μας πιάσει ανυπομονησία και βιασύνη, αλλά, καθώς στην πορεία της θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δεν αποκλείονται τρικλοποδιές, εμπόδια και ήττες. Όσο πιθανό είναι να φάμε τα μούτρα μας, άλλο τόσο και το να αδικήσουμε κάποιο πρόσωπο ή να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροιβρίσκετε έναν τοίχο απέναντί σας, οπότε το να επιμείνετε για να πείσετε τον άνθρωπό σας, το αφεντικό σας ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας να αλλάξει γνώμη, είναι άσκοπο. Ξαναπροσπαθήστε μια άλλη μέρα…

Παρθένοι και Ιχθύες πειραματισμοί και ρίσκα σήμερα δεν επιτρέπονται ούτε με τα χρήματα, ούτε με τα αισθήματά σας. Διατηρήστε τον έλεγχο για να περιορίσετε τη «ζημιά». 

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε εκ ζωδίου κάθετοι σε αυτά που λέτε και απαιτείτε. Πιθανόν και τώρα, υπό τις παρούσες δύσκολες αστρολογικές συνθήκες, αυτό να έχει πιέσει τις καταστάσεις μέσα στο δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολλά τα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε μέσα στην εργασία, αλλά και τους οικογενειακούς σας κύκλους. Μέσα από ώριμο διάλογο και νέες προτάσεις, όλα θα έρθουν στην κανονική τους πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αυτό το διάστημα έχετε σίγουρα μια πιο ανεβασμένη διάθεση, που θα σας κάνει να δείτε τα πάντα γύρω σας πιο σφαιρικά. Πιθανόν και να επαναξιολογήσετε μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε από τα πιο τολμηρά ζώδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής. Οι πιο πολλοί έχετε μείνει αισθηματικά μόνοι σας, αλλά αυτό τελικά δείχνει να λειτουργεί υπέρ σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κάποια σχέδιά σας τα έχετε αφήσει στη μέση. Τώρα που η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη μπορείτε να ενεργοποιηθείτε και να φτάσετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η σχέση σας, από τα τέλη του μήνα, θα πάρει μια πιο ουσιαστική-ποιοτική μορφή. Είστε έτοιμοι για να πάτε ακόμη και σε μια πιο επίσημη κατάσταση ή γάμο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει ακόμη θέματα με το παρελθόν του. Εσείς δεν χρειάζεται σε όλο αυτό να ανακατεύεστε, απλά βάλτε τα όριά σας τα χρονικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πολλές οι σημαντικές γνωριμίες που έχουν παρουσιαστεί στη ζωή σας τους τελευταίους μήνες. Πιθανόν και να έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ποιοτική σχέση αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι ευχάριστες ειδήσεις που σας έρχονται από τον επαγγελματικό σας τομέα είναι και αυτές που θα σας δώσουν το έναυσμα για να λύσετε και κάποια ζητήματα στην οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Απρόβλεπτες οι επικοινωνίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους τη νέα εβδομάδα. Πιθανόν κάποιος που σας αγαπάει να σας μιλήσει πλέον πιο ανοιχτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Χαρμόσυνες καταστάσεις έχει να σας ανακοινώσει το ταίρι σας. Είστε από τα ζώδια που μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα έχετε πάρει καταλυτικές αποφάσεις ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εχετε ακούσει, από κοινούς σας φίλους, ότι ο πρώην σύντροφός σας έχει προχωρήσει και έχει ξαναφτιάξει την προσωπική του ζωή μέσα από μια νέα σχέση. Προχωρήστε τη δική σας ζωή.

Εύβοια: Στο σκοτάδι πάνω από 50 χωριά – Έπεσαν 1.000 δέντρα και 100 κολώνες της ΔΕΗ

Εύβοια: Στο σκοτάδι πάνω από 50 χωριά – Έπεσαν 1.000 δέντρα και 100 κολώνες της ΔΕΗ

«Α-κούνια που …κουνούσε και δεν…κ@λ@γυρνούσε» – Αντί για 3-3 έγινε 2-4

«Α-κούνια που …κουνούσε και δεν…κ@λ@γυρνούσε» – Αντί για 3-3 έγινε 2-4