Ζώδια Σήμερα 17/02: Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και δοκίμασε κάτι διαφορετικό

Ζώδια Σήμερα 17/02: Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και δοκίμασε κάτι διαφορετικό

Η Σελήνη έχει περάσει πλέον στο ζώδιο του Ταύρου και μάλιστα το βραδάκι θα συναντήσει τον Ουρανό κι από εκεί οφείλονται κάποιες τάσεις ανεξαρτησίας, μια βαρεμάρα για τα ίδια και τα ίδια που βιώνουμε, αλλά και το να επαναστατήσουμε σε οτιδήποτε μας δεσμεύει. Επιπλέον, είναι πιθανές αλλαγές πλάνων και προγραμμάτων, που βέβαια έχουν ως σκοπό να μας κινητοποιήσουν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, πιο μοντέρνο ή ιδιαίτερο. Το να ξεκολλήσουμε από απωθημένα και βιώματα του παρελθόντος είναι το πιο σημαντικό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι,θέλετε πολύ να κάνετε αλλαγές πάνω σας ή γύρω σας, όμως το θέμα είναι ότι έχετε κι ένα φόβο, μήπως είναι φιάσκο. Ωστόσο, αν δε ρισκάρετε τώρα που έχετε το πλεονέκτημα, πότε θα το κάνετε;

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, το οικογενειακό περιβάλλον ή τη σχέση σας θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να τραβήξετε το σχοινί, ανταπαντώντας στις προκλήσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ό,τι περιμένετε ή σχεδιάζετε στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας δε βγαίνει, οπότε αφήστε την τύχη να κάνει τη δουλειά της και μην πιέζετε καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μη μένετε μόνο στα παλιά και σε αυτά που έγιναν. Η περίοδος αυτή θα σας φέρει μπροστά σε υπέροχα διλήμματα που θα συσχετίζονται με την καρδιά σας!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο χρόνος σας, με όλα αυτά που είστε καταπιασμένοι, δεν επαρκεί για να προσφέρετε και σε μια νέα σχέση. Ηδη κάποιος που σας αγαπάει έχει παράπονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολη η καινούργια εβδομάδα θα είναι γεμάτη με τρέξιμο και εργασιακές υποχρεώσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλετε και μια ιεραρχία στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τις παλιές σας ιστορίες απλώς ξεπεράστε τες. Από τη νέα εβδομάδα και μέχρι τη λήξη του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας αναστατώσουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αγνοήστε τις σειρήνες από το παρελθόν και ελάτε στις προσκλήσεις τού τώρα. Εσείς οι φανατικοί εργένηδες θα έχετε προσεχώς μια ευχάριστη συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ολο το επόμενο διάστημα, και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, θα σας βάλει σε διλήμματα αλλά και δράσεις που θα έχουν κυρίως να κάνουν με την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ολα αυτά που σας έχει προτείνει το συντροφικό σας έτερο σας έχουν προβληματίσει. Ισως και να είχατε σκεφτεί την πορεία σας διαφορετικά. Δηλώστε άμεσα τις δικές σας θέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με την υπομονή και το διπλωματικό σας ταλέντο θα καταφέρετε να πάτε την καθημερινότητά σας εκεί όπου θέλετε. Πιθανόν και οι ελεύθεροι να βρουν μια νέα αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μέσα στην εργασία σας θα έχετε πολλές επιτυχίες αλλά και εξελίξεις που θα δείξουν τη συνολική σας αξία. Οι αδέσμευτοι ίσως να έρθουν πιο κοντά με κάποιον φίλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μπορεί επί του παρόντος να υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από τις αρχές της άνοιξης όλο αυτό βελτιώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει άμεσα, και προτού λήξει ο χειμώνας, να λύσετε. Σε όλα τα επόμενα βήματά σας ο σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει σθεναρά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μάλλον έχετε ανοίξει και πάλι τις πόρτες με τα παλιά, κι αυτό που θέλετε είναι να δώσετε μία ακόμη ευκαιρία σε μια ερωτική σας υπόθεση που έληξε άδοξα.

Ντουμπάι: Σοκ με την πριγκίπισσα Λατίφα – “Είμαι όμηρος του πατέρα μου, με κρατά φυλακισμένη”

Ντουμπάι: Σοκ με την πριγκίπισσα Λατίφα – “Είμαι όμηρος του πατέρα μου, με κρατά φυλακισμένη”

Παλιές Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες!

Παλιές Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες!