Ζώδια Σήμερα 18/02: Απέφυγε τη ρουτίνα της καθημερινότητας

Ζώδια Σήμερα 18/02:  Απέφυγε τη ρουτίνα της καθημερινότητας

Σήμερα το μεσημέρι, ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή μας σε οτιδήποτε μπορεί να μας προσφέρει ψυχική, πνευματική και σωματική ανακούφιση. Εναλλακτικές θεραπείες και τέχνες τραβούν το ενδιαφέρον μας και ενδεχομένως να αποτελέσουν μια ωραιότατη φυγή από τη μουντάδα της καθημερινότητας. Γινόμαστε πιο ευέλικτοι, προσπαθούμε να αποφύγουμε τις όποιες κακοτοπιές με περίτεχνο τρόπο και… θα μας είναι πιο εύκολο να θολώσουμε τα νερά. Σίγουρα, θα μας κάνει πιο ονειροπόλους, ευφάνταστους, με μεγαλύτερη έμπνευση, πιο ευαίσθητους, συμπονετικούς, με κατανόηση και πρόθυμους να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες,τα φώτα στρέφονται πάνω σας, έχετε τύχη και ικανότητες, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, προσπαθήστε να ακούσετε τις ανάγκες και τα προβλήματα των άλλων γύρω σας, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και δείξτε κατανόηση και συμπάθεια. Μην κρίνετε με βάση τον εαυτό σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, αισθησιακοί, μαγικοί και ιδιαίτερα μυστικοπαθείς σε ό,τι αφορά στα ερωτικά και οικονομικά σας, μπορείτε τώρα να καταφέρετε πολλά, αρκεί να κινηθείτε αθόρυβα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα βρείτε τρόπους για να λήξετε κάποια οικονομικά σας ζητήματα που έχουν εγκατασταθεί στη ζωή σας μήνες τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η αγάπη που έχετε για το σύντροφό σας αποδεικνύεται και μέσα από πράξεις. Μέσα στον Μάρτιο θα έχετε συζητήσεις γύρω από συγκατοίκηση ή και γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλά αυτά που πρέπει να πείτε στον άνθρωπό σας και να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Γενικά μια εποχή που θα σας φέρει κοντά σε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η αισθηματική σας μοναξιά σάς προσφέρει και περισσότερο χρόνο για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα μέσα στην εργασία, αλλά και τη φιλική σας καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας είναι μόνο αισθηματικές. Δεν θέλετε ακόμη να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον πρώην σας που τη ζητάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είστε σε μια καλύτερη ψυχολογία. Οι μέρες θα φέρουν θετικές ειδήσεις για την εργασία και τα οικονομικά σας μεγέθη.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η εύνοια του σύμπαντος σάς κρατάει το χέρι. Χρειάζεται τώρα να διαχειριστείτε τα πάντα με σοφία και εγκράτεια. Το παρελθόν αφήστε το να ξεχαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν σας νοιάζει τι έχει γίνει στο παρελθόν. Είναι τώρα οι καλύτερες ημέρες για το ζώδιό σας. Πιθανόν και ένας κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει στο μονοπάτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν πρέπει να ανοίξετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας σε άτομα που έχουν εισέλθει στη ζωή σας και στην καρδιά σας μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ο λογισμός σας πάει στα παλιά και αυτό είναι μια μόνιμη πια κατάσταση, που δεν σας επιτρέπει να χαρείτε αυτό το καλό παρόν που εσείς οι ίδιοι έχετε χτίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με τον αστρολογικό ουρανό και τις όψεις υπέρ σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατεβάσετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς. Αυτό θα σας κάνει και ακόμη πιο αρεστούς σε αυτόν που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εχετε τη δυναμική, και τη δική σας και των άστρων, για να φέρετε καταστάσεις δύσκολες και πάλι στο σημείο που επιθυμείτε. Μην τεμπελιάζετε λοιπόν, πάρτε τις αποφάσεις σας!

Αυτή είναι η γυναίκα με το ωραιότερο πρόσωπο του κόσμου σύμφωνα με ειδικούς! Έχει με μαθηματική ακρίβεια τις ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπο της.

Αυτή είναι η γυναίκα με το ωραιότερο πρόσωπο του κόσμου σύμφωνα με ειδικούς! Έχει με μαθηματική ακρίβεια τις ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπο της.

ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ – Ο Γιωρίκας η προσευχή και το ΤΖΟΚΕΡ!

ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ – Ο Γιωρίκας η προσευχή και το ΤΖΟΚΕΡ!