Ζώδια Σήμερα 19/02:Ζήλια με σκηνικά απείρου κάλλους

Ζώδια Σήμερα 19/02:Ζήλια με σκηνικά απείρου κάλλους

Αρκετά παθιασμένη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόοθα συγκρουστεί με τον Άρη στον Ταύρο, οπότε η σεξουαλικότητα, αλλά και διεκδικήσεις, ζήλιες, κτητικότητα, τάσεις ανεξαρτητοποίησης θα αναζωπυρωθούν, δίνοντάς μας μια άλλη πλευρά του έρωτα, πιο άγρια, αυτή που μας τρελαίνει συναισθηματικά και μας κάνει να χάνουμε κάθε ίχνος λογικής και αυτοσυγκράτησης. Χωρισμοί είναι πιθανοί, αφού το ποτήρι μπορεί να ξεχειλίσει και να δώσουμε ή να μας δώσουν τα παπούτσια στο χέρι, με συνοπτικές διαδικασίες, μετά από ένα σφοδρό καβγά… Σίγουρα πάντως, οποιαδήποτε μονιμότητα ή σταθερότητα σε κάποιο ειδύλλιο που μπορεί να δημιουργηθεί δεν υπάρχει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, το πάθος σας καταλαμβάνει, το μέτρο χάνεται και είτε υπάρχει ερωτικό υπόβαθρο είτε όχι, το πιο πιθανό είναι να αποχαιρετήσετε… το δίκιο ή το μυαλό σας. Βγάλτε στο κρεβάτι την έντασή σας και όχι στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, επεισοδιακές καταστάσεις, σκηνικά απείρου κάλλους με ζήλια, αλληλοκατηγορίες και διεκδικήσεις κάνουν την ερωτική σας ζωή άνω κάτω. Αν, μάλιστα, δώσατε ποτέ ξημερώματα… δικαιώματα, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εχετε μια καλή διάθεση, που θα βοηθήσει και στην επίλυση κάποιων θεμάτων μέσα στην οικογένεια αλλά και την εργασία σας. Μη χαλάσετε τη ροή των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αυτή η ημέρα θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και τρέξιμο. Οι δικοί σας άνθρωποι έχουν την ανάγκη και τη βοήθειά σας. Οι έρωτες θα σας ψάξουν από τον Μάρτιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολα αυτά που έχετε να κάνετε θα ολοκληρωθούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Μην πατάτε φρένο σε ιδέες και ποιοτικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα συναισθήματά σας έχουν για ακόμη μια φορά μπερδευτεί. Δεν σας χρειάζεται η συμβουλευτική κανενός! Η άνοιξη θα βελτιώσει τη σκέψη και τη δράση σας.     

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι επικοινωνίες με το πρόσωπο που αγαπάτε θα επανέλθουν. Εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε τις προτάσεις σας, αλλά και τις προσεχείς σας κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έρθετε πιο κοντά στις λύσεις των θεμάτων που σας απασχολούν μήνες τώρα. Το ταίρι σας θα σας υποστηρίξει.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είναι σημαντικό να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να οργανώσετε τα προγράμματά σας, και στα οικονομικά αλλά και πιθανές επίσημες δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν έχετε το χρόνο να προσφέρετε ευκαιρίες για επανασύνδεση, που ήδη αισθάνεστε ότι θα οδηγήσουν σε αποτυχία. Εστιάστε καλύτερα στα οικονομικά σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Υπάρχουν κάποια ζητήματα μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους που θα λυθούν και μάλιστα υπέρ σας. Κοιτάξτε πιο αναλυτικά τη σχέση σας με τον άνθρωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μη δίνετε και τόσο μεγάλη σημασία στα σχόλια και στα κουτσομπολιά των τρίτων για τη νέα σας ερωτική σχέση. Ο χρόνος θα σας δείξει αν αξίζει ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλά αυτά που σας βαραίνουν μέσα στην καρδιά σας και εξαιτίας του συντρόφου σας, που δείχνει να έχει αυτή την εποχή μια προβληματική στάση.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ο,τι τελικά και να φταίει για αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, μάλλον τώρα είστε πιο δυνατοί και εύκολα μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιος σας ταιριάζει.

Τους έλεγαν να μην κάνουν παιδί για να μην γίνει σαν τον μπαμπά. Αυτοί όμως τους αγνόησαν…

Τους έλεγαν να μην κάνουν παιδί για να μην γίνει σαν τον μπαμπά. Αυτοί όμως τους αγνόησαν…

10 διαφορές ανάμεσα στους μπαμπάδες με τις μαμάδες

10 διαφορές ανάμεσα στους μπαμπάδες με τις μαμάδες