Ζώδια Σήμερα 20/02: Γνωριμίες κάθε είδους…

Ζώδια Σήμερα 20/02: Γνωριμίες κάθε είδους…

Με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο παρά τις μειωμένες μετακινήσεις, θα κρατήσει το χαλαρό του ρυθμό και εφ’ όσον η επικοινωνία γίνεται μέσω… μέσων κι όχι πρόσωπο με πρόσωπο, φωτιά θα πάρουν τα τηλέφωνα και τα πληκτρολόγια, αφού μόνο έτσι μπορούμε να κουβεντιάσουμε, να κουτσομπολέψουμε ή να φλερτάρουμε. Οι πληροφορίες και οι γνώμες θα ανταλλάσσονται με την ταχύτητα του φωτός, θα κάνουμε και τα καθιερωμένα μας ψώνια και μέχρι τις 18:00, θα δούμε πολλά κι άλλα τόσα θα ακούσουμε και θα πούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι θα περάσετε ένα ενδιαφέρον Σάββατο, αφού θα πλασάρετε τον καλύτερο εαυτό σας, θα γνωρίσετε διαφορετικό κόσμο, ακόμα και στην ουρά του σουπερμάρκετ και θα καταφέρετε να αφήσετε τις θετικότερες εντυπώσεις.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, από τη στιγμή που έχετε δικού σας ανθρώπους δίπλα σας, έστω και για να πείτε τις χαζομάρες σας και να κάνετε την πλάκα σας, μη σκάτε, επειδή δε μπορείτε να κυκλοφορήσετε όπως παλιά! Θα έρθει κι αυτό, πού θα πάει;

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί,είστε πιο ανάλαφροι και χωρίς άγχος, κάτι που σαφώς βοηθά εκτός από την ψυχολογία σας και στο να βλέπετε ότι ερωτικά ή οικονομικά ζητήματα δεν είναι και τόσο σημαντικά, όσο τα θεωρούσατε, οπότε έχετε άλλο τρόπο αντιμετώπισης.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η συμπεριφορά σας μόνο μπερδεύει τελικά αυτόν που σας αγαπάει. Χρειάζεται να μιλήσετε και να δείτε τι έχει πάει λάθος, για να το διορθώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ευτυχώς έχετε καταφέρει να κλείσετε τους κύκλους με το παρελθόν και να εστιάσετε στο παραγωγικό παρόν. Πιθανόν και έτσι να έρθετε και πιο κοντά στους προσωπικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι σχέσεις που έχουν πια λήξει είναι και αυτές που σας δίνουν τη σοφία για τις πιο σωστές επιλογές από εδώ και μετά. Ο Μάρτιος θα είναι πολλά υποσχόμενος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πολλές οι υποσχέσεις που έχετε πάρει από κάποιον, αλλά ακόμη οι πράξεις του είναι λίγες. Μέσα στον καινούργιο μήνα σίγουρα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μπορεί να μην έχετε βρει ακόμη το καρμικό σας έτερον ήμισυ, αλλά αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν δείχνει ότι σας πτοεί. Αντιθέτως, σας κάνει και αισθάνεστε δυνατοί σε άλλους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η ζήλια σας κάποιες στιγμές είναι υπερβολική και αυτό ενοχλεί το καλό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Κάποια παράπονα από τη μεριά του συντρόφου σας έρχονται.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ολο το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα είναι γεμάτο από εργασιακές υποχρεώσεις που θα λήξουν και θα σας ανοίξουν τους δρόμους για μια ποιοτικότερη καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αποφύγετε αυτόν τον καιρό να μιλήσετε για το παρελθόν σας σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε και τόσο καλά. Ισως και να κόβετε κάποιον από το να σας ερωτευτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μέσα στην οικογένειά σας θα υπάρξουν ώριμες συζητήσεις για τη λύση κάποιων ζητημάτων. Τις περισσότερες πρωτοβουλίες θα τις πάρει ο σύντροφός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μην ακούτε τα σχόλια και τα κουτσομπολιά των άλλων. Ισως και να είναι υπερβολές. Από το πρώτο15νθήμερο του Μαρτίου θα μάθετε αυτό που θέλετε πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η μέτριά σας καθημερινότητα αλλάζει. Πολλά αυτά που σας έρχονται σαν χρήμα και βοήθεια, και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι γάμοι και οι σχετικές του δεσμεύσεις δεν είναι και κάτι που τώρα σας απασχολεί και πολύ! Εχετε στο παρόν σας να κάνετε πολλά πράγματα που αγαπάτε.

Ληστεία σοκ στην Πάτρα υπό την απειλή…. ξιφολόγχης

Ληστεία σοκ στην Πάτρα υπό την απειλή…. ξιφολόγχης

Γιατί επιστρέφουμε στους πρώην μας που μας πλήγωσαν και γιατί ερωτευόμαστε πάντα τον ίδιο άνθρωπο;

Γιατί επιστρέφουμε στους πρώην μας που μας πλήγωσαν και γιατί ερωτευόμαστε πάντα τον ίδιο άνθρωπο;