Ζώδια Σήμερα 25/02: Ξέφυγε από τα καθιερωμένα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο Ήλιος στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο σήμερα με τον Ουρανό στον Ταύρο, καλώντας μας να πρωτοτυπήσουμε, να διαφοροποιηθούμε, να κάνουμε κάτι που διστάζαμε ή μια αλλαγή που είναι σημαντική για μας. Οι κανόνες δεν ισχύουν, οι επιθυμίες αυξάνονται και το σίγουρο είναι ότι κάθε διάθεση για να κινηθούμε συντηρητικά ή με γνώμονα το τι είναι σύμφωνο με τη γνώμη των άλλων πάει περίπατο. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε ό,τι θέλουμε, να ανεξαρτητοποιηθούμε, να κόψουμε συνήθειες και δεσμά και να απελευθερώσουμε το δυναμικό μας, να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και τα κλισέ, γι’ αυτό και οι… επαναστατικές μας τάσεις θα προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι, η διάθεσή σας για να αλλάξετε τα πάντα πάνω σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή θα είναι μεγάλη, οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνετε την έκπληξη σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε δοκιμάσετε, θα πιάσει και θα αποδείξετε σε όλους ότι όταν θέλετε κάτι, τίποτα δε σας σταματά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μια αναστάτωση στη σχέση, το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας σπρώξει σε μια σειρά αντιδράσεις ή σπασμωδικές κινήσεις. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, καλό θα σας κάνει, αφού θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας και ίσως κάνετε κάτι διαφορετικό.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν σήμερα όμως να τις διαχειριστείτε σωστά και χωρίς να βιάζεστε γιατί θα είναι δώρο άδωρο κι αυτό αφορά και στα οικονομικά και στα ερωτικά σας.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι μεγάλες επιτυχίες που έχετε αυτό το διάστημα στην εργασία σας θα φέρουν και περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Μάλλον είναι η εποχή για αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μέσα στο μυαλό σας γυρίζουν πολλά. Αυτό μόνο σας κάνει να μην είστε πια άτολμοι σε υποθέσεις που χρήζουν της παρουσίας και της μέγιστης σας προσοχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Βγάλτε από το μυαλό σας τις παλιές εικόνες. Οι ημέρες αυτές έχουν πολλά και ευχάριστα να σας προσφέρουν. Κρατήστε την καρδιά σας μακριά από περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Κοιτάξτε με μεγαλύτερη προσοχή εργασία αλλά και συνεργασίες. Το πρόγραμμά σας είναι ήδη φορτωμένο, άρα μην αναλάβετε κάτι περισσότερο που δεν μπορείτε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην πολυ-ανακατεύεστε με άτομα που έχετε ήδη καταλάβει ότι δεν ταιριάζουν με τη δική σας λογική. Αυτό είναι, και σίγουρα δεν θα αλλάξουν για δικό σας χατίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με την Πανσέληνο πάνω σας, εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες που ζητάτε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητάς σας. Οικονομικά θα είστε πιο δυνατοί!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε μέσα σε καταστάσεις που δείχνουν ότι τώρα σιγά σιγά έρχονται και πάλι όπως τις είχατε σχεδιάσει. Ειδικά οι δυσκολίες σε ερωτικές σχέσεις θα σβήσουν τελείως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ολα τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω από την καρδιά σας σίγουρα δεν σας αφήνουν ασυγκίνητους. Τώρα όμως εσείς έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην απόφασή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν μπορείτε να βρείτε πια την ησυχία σας από το παρελθόν που κάνει και θα συνεχίσει να κάνει τα περισσότερα για να κατακτήσει και πάλι τη δύσκολή σας καρδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οι περιπτώσεις που σας έχουν κυκλώσει αυτό το χρονικό διάστημα μάλλον σας είναι τελείως αδιάφορες. Σίγουρα δώστε παραπάνω χρόνο στον καλό σας εαυτό και τους φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Σημαντικό αυτήν την περίοδο είναι για εσάς να καταφέρετε να βρείτε μια καινούργια εργασία και σε δεύτερη φάση να δείτε πώς θα διορθώσετε τα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΣ 20/02 – 20/03

Οι πιθανότητες για να δείτε αυτές τις ημέρες τον πρώην σας είναι πολλές και μάλλον θα πρέπει να είστε και έτοιμοι για πράγματα που κρατάτε μέσα σας και θέλετε να τα πείτε.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κορωνοϊός : Σε έξαρση η πανδημία – Εκτιμήσεις για πάνω από 2.500 κρούσματα τον Μάρτιο

O δάσκαλος που άλλαξε τον τρόπο σκέψης των μαθητών του με ένα απλό τέχνασμα.

O δάσκαλος που άλλαξε τον τρόπο σκέψης των μαθητών του με ένα απλό τέχνασμα.