Ζώδια Σήμερα 26/02: Eυκαιρία να ζήσετε oνειρικές καταστάσεις!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Από εχθές το μεσημέρι, η Αφροδίτηπέρασε στους  Ιχθύς τροφοδοτώντας μας με μεγάλες δόσεις ρομαντισμού, σαγήνης, γλύκας, όμορφα συναισθήματα και ψυχική ηρεμία. Ο καθένας μας θα αναζητήσει πρώτα απ’ όλα τη γαλήνη του, να επανασυντονιστεί με το σύμπαν, να αφεθεί στις βουλές του. Η ανάγκη να ζήσουμε το ωραίο παραμύθι μας, τον ιδανικό έρωτα θα είναι μεγάλη, όπως επίσης να αμβλύνουμε τις διαφορές, να κάνουμε την υπέρβαση, να μη σταθούμε στα αρνητικά, αλλά τα θετικά ανθρώπων και καταστάσεων. Από την άλλη, η φαντασία, η ονειροπόληση και το να ψάξουμε και να βρούμε τι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους είναι κάποια σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πλανήτη στο ζώδιο των Ψαριών. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες απαλύνετε εντάσεις και αφήστε να σας πλημμυρίσει η θετική ενέργεια, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, αποφύγετε τις κόντρες, ρίξτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε πλαγίως να πετύχετε αυτό που θέλετε σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας! Τόσο στα ερωτικοσεξουαλικά, όσο και τα οικονομικά σας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές!

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ανεβάστε τις επικοινωνιακές σας άμυνες και μη δίνετε αναφορά για την προσωπική σας ζωή. Κάποιοι είναι απλά περίεργοι και δεν ενδιαφέρονται σε βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 –  20/05

Είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια της εποχής. Αυτό θα σας δώσει σίγουρα μια καλύτερη διάθεση, αλλά και ψυχολογία, για να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλά αυτά που έχει να σας πει και να σας προτείνει το συντροφικό έτερο, τώρα που αλλάζει και ο μήνας. Χρειάζεται να έχετε και τις δικές σας προτάσεις έτοιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες συνομιλίες με τον άνθρωπό σας, που θέλει να έρθετε πιο κοντά μέσα από μια συγκατοίκηση.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Οι λύσεις και οι διέξοδοι που αναζητάτε πλησιάζουν. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλά να κάνετε με την εργασία και την οικογενειακή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν σας πειράζει καθόλου που είστε μόνοι σας. Αλλωστε τώρα έχετε και περισσότερο χρόνο για να δράσετε και να φέρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Πολλές οι ανασφάλειες και οι ζήλιες που έρχονται από τον πρώην σας. Αυτό είναι και κάτι που τώρα σας βάζει σε σκέψεις για το πού μπορείτε να βελτιωθείτε σαν άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν προτάσεις- επικοινωνίες από το παρελθόν τους. Πριν πάρετε όμως κάποια απόφαση σκεφτείτε δύο και τρεις φορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Ολες οι ημέρες που απομένουν για το τέλος του Φεβρουαρίου θα σας δώσουν επιτυχίες στην εργασία και στα οικονομικά σας. Κινηθείτε βάσει σχεδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Πολλές οι υποσχέσεις που έχετε πάρει, αλλά ακόμη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πράξεις. Ο νέος μήνας θα σας δώσει και παραπάνω κίνητρα στη δουλειά σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Θα βρεθείτε σε απόλυτη συμφωνία με τον άνθρωπό σας για όλα τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε. Οι οικονομικές σας δυναμικές πολλαπλασιάζονται.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Θέλετε πραγματικά να αποχαιρετήσετε το παρελθόν. Οι εργασίες και τα προσωπικά σας θέματα θα σας κρατήσουν σίγουρα απασχολημένους όλες τις προσεχείς εβδομάδες.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κυριακίδου: Δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε να είμαστε όσον αφορά τον εμβολιασμό

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Βρε για ποιον να λέει το καινούριο πανό στην Φαρσάλων; – Για ποιον να λέει; – Με υπογραφή KEEP THE FAITH