Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες καρφώνει Λιάγκα- Σκορδά για την αγενή συμπεριφορά απέναντί του – Δείτε την ανάρτηση του

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο  «Μπάμπης» από  τις «Άγριες Μέλισσες»    για  το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά μετά την εμφάνισή του στο Πρωινό όπου ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί.

Ο Γιάννης Βασιλώττος, κάθισε  απέναντί τους  σε μία συνέντευξη που σύντομα βγήκε εκτός… κανόνων, με την Φαίη να χτυπά τον Γιώργο ενώ εκείνος γελούσε νευρικά για αρκετά λεπτά. Ο Λιάγκας άρχισε να λέει πως ξεκίνησε ντραμς από την μέρα που χώρισαν με  τη Φαίη να τον χτυπά με τα χαρτιά της και τον καλεσμένο να ρωτά Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει…».

Ο ίδιος μόλις αποχώρησε από το πλατό, με ένα κείμενό του στο facebook  εξηγεί τι συνέβη, τους χαρακτηρίζει αγνείες ενώ τους «καρφώνει»  γράφοντας πως θεωρούν πιο σημαντικό να μιλούν για το ερωτικό  τους παρελθόν παρά να συζητήσουν για περιπτώσεις λεκτικής ή σωματική βίας, πράγματα για τα οποία θα μιλούσε ο ηθοποιός. Διαβάστε την ανάρρησή του.

Αποφάσισα λοιπόν να εκμεταλλευτώ την ”Ευκαιρία” που μου δίνεται για τον ένα ή τον άλλο λόγο  και να μιλήσω μεταξύ άλλων και για αυτά που συμβαίνουν. Προσωπικά εγώ δεν έχω δεχτεί καμία παρενόχληση ούτε στη ζωή μου ούτε στην καριέρα μου. εφόσον έχω όμως αυτό το βήμα μπορώ και θέλω με όλη μου την καρδιά να μιλήσω εκ μέρους όλων αυτών που το έχουν Βιώσει και να τους δώσω  όσο μπορώ το θάρρος να συνεχίσουν να Καταγγέλλουν Αυτά τα τέρατα.

Δέχτηκα λοιπόν την πρόσκληση εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν  γύρω μας και ιδιαίτερα στον κλάδο στον οποίο εργάζομαι  και νιώθω χρέος μου να Τοποθετηθώ επί του θέματος και να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω την Αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην  τον αφήνεις να μιλήσει. Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να Συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό  παρελθόν. Λογικά αυτό είναι σημαντικότερο από μια συζήτηση περί οποιασδήποτε σωματικής και Ψυχικής βίας  που ασκείται σε έναν άνθρωπο και εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος.

Παρόλα αυτά η άποψή μου συνεχίζει να είναι αυτή: Συνεχίστε να λέτε για όσα βιώσατε όσοι τα βιώσατε. Έχετε την στήριξη μας. Είμαστε μαζί σας”.

spoilers.gr

Άννα Βαγενά: «Τη χυδαιότητα την έθρεψε η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Άννα Βαγενά: «Τη χυδαιότητα την έθρεψε η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Τι ζωγραφίζει «ως σπίτι του», ένα παιδί που μεγάλωσε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία; Από τα 216.000 παιδιά επέζησαν μόνο 451…

Τι ζωγραφίζει «ως σπίτι του», ένα παιδί που μεγάλωσε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία; Από τα 216.000 παιδιά επέζησαν μόνο 451…