Η Δανδουλάκη ”καίει” τον Φιλιππίδη με την κατάθεση της … ;

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η Δανδουλάκη ”καίει” τον Φιλιππίδη με την κατάθεση της … ; | Pressing.gr

Εντός των ημέρων η ηθοποιός η Κάτια Δανδουλάκη έχει ετοιμάσει τη χειρόγραφη κατάθεσή της, την οποία πρόκειται να αποστείλει στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό».

Θυμίζουμε ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η θιασάρχης όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορήθηκε από την Λένα Δροσάκη, που συμμετείχε στην ίδια παράσταση, για σεξουαλική παρενόχληση. «Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μείνουν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι ήρωες μια επιβεβαιωμένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή» είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες μέσω μιας επιστολής όπου είχε γράψει.

Χωρίς Αποτέλεσμα

View All Result

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2020 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Συμφωνώ

Το απίστευτο ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου και η “συγνώμη” του

Το απίστευτο ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου και η “συγνώμη” του

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Οργή προκαλεί και πάλι η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με τις δηλώσεις της! «Ο Λιγνάδης βίωνε … » – Δείτε τα σχόλια