Η κατάρα του Τανιμανίδη, η Νίτσα η Τίνκερμπελ και ο οδοστρωτήρας Masterchef

Spoilers

Καλό το κλάμα του Τζώρτζογλου που πίεζε τόσο πολύ τον εαυτό του για μια αγκαλίτσα αλλά το μπότοξ δεν τον άφηνε να εκφραστεί με αποτέλεσμα να παίρνει ανάσες λές και αμέσως μετά θα βούταγε για μακροβούτι… αλλά η κατάρα των μονοψήφιων που ακολουθεί τον Τανιμανίδη εμφανίστηκε και πάλι.

 

Η κατάρα του Τανιμανίδη, η Νίτσα η Τίνκερμπελ και ο οδοστρωτήρας Masterchef

 

Και μπορεί η Φάρμα να μην έπεσε στα μονοψήφια αλλά η πορεία της είναι καθοδική απο το Σάββατο και μετά. Και αυτό κάτι λέει. Παρά το Show που δίνει ο Ιατρόπουλος σε κάθε επεισόδιο. Όσο για τις νέες προσθήκες; Ανύπαρκτες.

 

 

 

Απο την άλλη η Νίτσα η Τίνκερμπελ που είναι σε άλλο παράλληλο απο αυτόν του Σκαϊ ακούει τα πάντα υπέροχα και πολύ καλά και μοιράζει συγχαρητήρια σε φωνές που σε κάνουν να θές να σπάσεις την τηλεόραση. Και η χθεσινή επιλογή ρούχου που ήταν μάλιστα ασορτί με την σκιά της; Τόσο Τίνκερμπελ απο το Μπεράτι. Τόσο δεύτερη επιλογή.

 

Δεν θα γράψω για τους κριτές. Κουράστηκα. Μόνο ο Φοίβος αξίζει. Οι άλλοι πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν. Και το αποτέλεσμα; Κάτω απο τη βάση. Με 9,9% και με μια παραγωγή που δεν έχει εξασφαλίσει ούτε ακουστικά στους συμμετέχοντες το “εργάκι” είναι για φούντο. 

 

Για το τέλος άφησα τον οδοστρωτήρα “Masterchef”. Που μπορεί φέτος απέναντι στον ανταγωνισμό να έχει πληγωθεί αλλά όταν παίζει μόνο του “σκοτώνει”. Το κοινό είναι στο σπίτι… ελέω καραντίνας, ο μέσος όρος των κιλών μας έχει ανέβει επικίνδυνα και αράζουμε στο γυαλί παρακολουθώντας νέες συνταγές.

 

Δείτε την τηλεθέαση αναλυτικά και σε μέσους όρους παρακάτω

 

 

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »

Spoilers

Φάρμα spoiler 20-3: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο του Σαββάτου

Spoilers

Survivor – Το μεγάλο άγχος του Λιβάνη. Πήγε στον Καλλίδη να μάθει αν τρώει κέρατο