Η καυστική απάντηση Ακρίτα για το υπόμνημα Λιγνάδη: ”… Δια χειρός Αλέξη Κούγια” (φωτο)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Με ειρωνική διάθεση, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα δίνει τη δική της απάντηση στο γραπτό απολογητικό υπόμνημα που υπέβαλε στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης και στο οποίο γίνεται αναφορά στο όνομά της.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Ακρίτα έχει ανεβάσει το επίμαχο απόσπασμα ενώ σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονται σε αυτό, τονίζει με δηκτική διάθεση πως για όλα όσα συμβαίνουν στο Δημήτρη Λιγνάδη φταίει η ίδια.

Ειδικότερα, στο post η δημοσιογράφος γράφει τα εξής:

“Απόσπασμα από το απολογητικό υπόμνημα του Δ. Λιγναδη. Για όλα όσα του συμβαίνουν του καημενου εγώ φταίω. Δια χειρός Αλέξη Κούγια“.

Απόσπασμα από το απολογητικό υπόμνημα του Δ. Λιγναδη. Για όλα όσα του συμβαίνουν του καημενου εγώ φταίω. Δια χειρός Αλέξη Κούγια. Ολόκληρο το υπόμνημα στα σχόλια.

Posted by Elena Akrita on Thursday, February 25, 2021“Η υπόθεση ξεκίνησε με διαρροές σε υποκινούμενα sites… και ακολούθησε η Ακρίτα”

Υπενθυμίζουμε πως σε κάποιο σημείο του υπομνήματος που αριθμεί 27 σελίδες, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρει ότι η υπόθεση εναντίον του ξεκίνησε με διαρροές σε “υποκινούμενα sites” ότι μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου θα έρθουν και άλλες για κορυφαίο ηθοποιό ενώ όπως αναφέρει, μετά από αυτά ακολούθησαν στις 2 Φεβρουαρίου δημοσιεύματα “της γνωστής και συνδεόμενης πολιτικά με την αντιπολίτευση, κόρης παλαιών υπουργών, Έλενας Ακρίτα ότι θα παραιτηθώ από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου…”.

Στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα είχε αναφερθεί και ο συνήγορος του καλλιτέχνη Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε υποστηρίξει αναφερόμενος στη δημοσιογράφο πως “πήγε να εμπλέξει τον κ. Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση Γιακουμάκη. Οι άνθρωποι που χωρίς κόστος λένε οτιδήποτε έχω μάθει να τους βλέπω με πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα”. Η Έλενα Ακρίτα είχε απαντήσει τότε με ανάρτησή της και είχε κάνει λόγο για στοχοποίηση από τον γνωστό ποινικολόγο.

.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Όλες οι «καινοτομίες» που εφαρμόστηκαν από το 1952 μέχρι και σήμερα για την ασφάλεια των πιλότων της F1

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σκεφτείτε τους άλλους και κάντε το εμβόλιο