Η Πηνελόπη Πιτσούλη κατακεραυνώνει τον πρώην συνεργάτη της Πέτρο Φιλιππίδη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη  κατακεραυνώνει τον πρώην συνεργάτη της Πέτρο Φιλιππίδη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, πρωταγωνίστρια στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” της ΕΡΤ1 απ’ όπου πάφθηκε ο γνωστός πρωταγωνιστής μετά τον σάλο των καταγγελιών, μίλησε στο “Πρωινό”.

“Δεν ήμουν υποψιασμένη για τίποτα, δεν μου έτυχε τίποτα και δεν αμφιβάλλω για όλα αυτά που λένε τα κορίτσια. Είμαι με τις γυναίκες και είμαι μαζί τους γιατί είμαι μάνα και γιαγιά, έχω κόρη και εγγονές. Και υποστηρίζω τα κορίτσια, χωρίς να ακούω ‘γιατί τώρα;’. Τώρα το άντεξε και τώρα το είπε. Δεν καταλαβαίνω… Δεν μπορείς να είσαι με το μέρος του θύτη, είσαι με το θύμα. Κακώς το κρατούσαν τόσο καιρό μέσα τους. Έπρεπε να το βγάλουν, να φύγει αυτό από τη ψυχούλα τους” είπε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Για τη μεταξύ τους σχέση, η Πηνελόπη Πιτσούλη ξεκαθάρισε: “Με τον συνάδελφο που τώρα έφυγε από τη σειρά δεν είχαμε δουλέψει και ούτε καν συναντηθεί ποτέ. Τον γνώρισα σε αυτή τη σειρά. Ήταν δοτικός, ευγενικός, καλός, μια χαρά” ενώ σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν για εκείνος τις τελευταίες ημέρες ξεκαθάρισε: “Όταν ακούς πως έγινε αυτό, έχω τέτοια θλίψη και νιώθω τόσο άσχημα που δεν θέλω ούτε να ακούω ούτε να ξέρω. Να πάει στα χέρια της δικαιοσύνης, να δικαιωθούν τα κορίτσια -που πρέπει και θα δικαιωθούν- και αυτοί που έκαναν το κακό να μπουν στη θέση τους. Να τιμωρηθούν! Αυτή είναι η θέση μου”.

Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Ο σπουδαίος τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης έφυγε σε ηλικία 80 ετών

Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Ο σπουδαίος τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης έφυγε σε ηλικία 80 ετών

Άννα Βαγενά: «Μη φοβάστε την ελευθερία»

Άννα Βαγενά: «Μη φοβάστε την ελευθερία»