Ιορδανία: Παιδί «αγνοούνταν» ενώ… συμμετείχε στις έρευνες εύρεσής του

Ιορδανία: Παιδί «αγνοούνταν» ενώ… συμμετείχε στις έρευνες εύρεσής του

Όσο αστείο κι αν ακούγεται, ένα παιδί από την Ιορδανία συμμετείχε ενεργά για ώρες στην αναζήτηση ενός άλλου υποτιθέμενου αγνοούμενου νεαρού, προτού τελικά συνειδητοποιήσει ότι ήταν αυτός που έψαχναν!

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ένας πατέρας στην Ιορδανία που δεν είχε δει τον γιο του όλη μέρα κάλεσε την αστυνομία και τον δήλωσε ως αγνοούμενο. Οι αρχές άμεσα κινητοποίησαν μονάδες για να τον αναζητήσουν. Με τη βοήθεια και των γειτόνων τελικά το παιδί… βρέθηκε.

Το παιδί που υποτίθεται ότι αγνοούνταν ακολούθησε τους γείτονες και την αστυνομία στις έρευνες χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι ήταν το ίδιο που αγνοούνταν από τον πατέρα του.

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου όλοι μαζί έψαχναν για ώρες το παιδί σε διάφορα σημεία, μόνο που το παιδί ήταν μαζί τους! Λίγο μετά το αγόρι κατάλαβε τελικά ότι οι έρευνες αφορούσαν το ίδιο.

Ένα βίντεο με το παιδί που περιβάλλεται από αστυνομικούς και κατοίκους που εκφράζουν τη χαρά και την έκπληξή τους αφού βρέθηκε έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα.

امس الليل في جرش بـ #الأردن:

تلقى الأمن العام بلاغ بسقوط طفل في وادي جرش بالقرب من الحسبة القديمة، تحركت جميع كوادر الدفاع المدني والأمن العام إلى الموقع من أجل عملية البحث

فوجئ الجميع بأن الطفل المفقود موجود بينهم ويقوم بالبحث معهم على نفسه😂😂 pic.twitter.com/Ywue2ecP1I

— صالحه 🇸🇦 (@salhah780) February 9, 2021

حدث في جرش الادرن:

تلقى الأمن العام بلاغ بسقوط طفل في وادي جرش بالقرب من الحسبة القديمة، تحركت جميع كوادر الدفاع المدني والأمن العام إلى الموقع من أجل عملية البحث.

فوجئ الجميع بأن الطفل المفقود موجود بينهم ويقوم بالبحث معهم 😂😂 pic.twitter.com/3kBzkmqiAd

— الدّكتورة حلا الخالدي -ام تولين – (@AlkhaldiKSA2) February 8, 2021

ΠΗΓΗ:vradini.gr

Ζώδια Σήμερα 13/02: Οι μάσκες θα πέσουν, φέρνοντας αποκαλύψεις

Ζώδια Σήμερα 13/02: Οι μάσκες θα πέσουν, φέρνοντας αποκαλύψεις

Άντε μωρέ Νταλάκα όνειρο – Τώρα είναι η ώρα του Τελικού – Ψηφίστε  V27 στο 54777

Και στον τελικό θα γίνει του Νταλάκα!!! Ψηφίστε – Στηρίξτε V27 στο 54777