Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κατά Κούγια: ” Αν αυτοί είναι οι κανόνες της δικαιοσύνης … ”

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κατά Κούγια: ” Αν αυτοί είναι οι κανόνες της δικαιοσύνης … ” | Pressing.gr

Με τις πρόσφατες καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έδειξε έντονα την στήριξη της στα θύματα που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο κάνουν καθημερινά αισθητή την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκφράζουν την άποψή τους σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Σχετικά με την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την ανάληψη της υπεράσπισης του, από τον Αλέξη Κούγια, η ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Αποπροσανατολίζουμε λέγοντας ότι οι καταγγελίες εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων. Αμφισβητούμε την αξιοπιστία των μαρτύρων. Στοχοποιούμε τους γονείς για την αμέλειά τους. Υποστηρίζουμε ότι τα θεατρικά κείμενα ευθύνονται για τη διαστροφή. Αν αυτοί είναι οι κανόνες της “δικαιοσύνης” πολύ χαίρομαι που δεν τους έχει το θέατρο! Είμαστε όλοι μαζί και θα παραμείνουμε όλοι μαζί».

espressonews.gr

Χωρίς Αποτέλεσμα

View All Result

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2020 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Συμφωνώ

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Έκκληση Κοτανίδου για «λίγη ακόμη υπομονή» – Το «παραθυράκι» για το Πάσχα

Κουλούρι δίχως απόδειξη: αυτή η μάστιγα

Κουλούρι δίχως απόδειξη: αυτή η μάστιγα