Κάσια Λένχαρντ: Νεκρή η πρώην σύντροφος του Γερμανού ποδοσφαιριστή Ζερόμ Μπόατενγκ μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους

Η 25χρονη Kasia Lenhardt βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Βερολίνο από την αστυνομία την Τρίτη. Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Πολωνία χώρισε από τον φίλο της ποδοσφαιριστή Ζερόμ Μπόατενγκ πριν από μια εβδομάδα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Κάσια είχε χαρακτηρίσει «διάβολο» τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου και ορκίστηκε να μιλήσει.

«Σίγουρα θα μιλήσω, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ. Παρακαλώ δώστε μου χρόνο. Θα αντισταθώ! Γιατί δεν έχω ποτέ εξαπατηθεί, συνηθίσει και ψέματα. Δώσε μου ένα λεπτό» είχε πει το μοντέλο από την Πολωνία.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου

Η Κάσια Λένχαρντ είχε έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, ήταν ζευγάρι με τον 32χρονο Μπόατενγκ για 15 μήνες και μόλις πριν από μια εβδομάδα το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο.

Τα νέα του θανάτου της Kasia επιβεβαιώθηκαν από τo μοντέλο και φίλη της Σάρα Κούλκα, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Η ανακοίνωση έγινε στις 2 Φεβρουαρίου εν μέσω πικρών κατηγοριών για εκβιασμό και απιστία και στις 9 Φεβρουαρίου το μοντέλο βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του

https://www.instagram.com/p/CKl_dwjl40M/?utm_source=ig_embed

«Χθες, στις 8.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Σαρλότενμπουργκ με υποψία αυτοκτονίας. Ένα άψυχο άτομο βρέθηκε στο σπίτι. Δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής τρίτων» ανέφερε πηγή της αστυνομίας του Βερολίνου, σύμφωνα με την «Daily Mail»

ΠΗΓΗ:vradini

Σαν σήμερα 11 Φεβρουαρίου 1990: Απελευθερώνεται ο Νέλσον Μαντέλα, έπειτα από 27 χρόνια κράτησης στις φυλακές Victor Vester

Ονομάζονται «Φοίνικες που περπατάνε» και μετακινούνται 20 μέτρα το χρόνο!

Ονομάζονται «Φοίνικες που περπατάνε» και μετακινούνται 20 μέτρα το χρόνο!