Καταγγελία-σοκ από Καρυπίδη: «Πρόσεχε τη ζωή σου, θα φας σφαίρες» !! (φωτο)

Καταγγελία-σοκ από Καρυπίδη: «Πρόσεχε τη ζωή σου, θα φας σφαίρες» !! (φωτο)

Η ανακοίνωση

Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από “πακιστανικά” τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης.

Επιπλέον  75 εκατομμύρια ευρώ στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αυξάνεται από τα 221 στα 296 εκατομμύρια ευρώ

Επιπλέον 75 εκατομμύρια ευρώ στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αυξάνεται από τα 221 στα 296 εκατομμύρια ευρώ

House of Fame: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση! ( βίντεο)

House of Fame: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση! ( βίντεο)