Μέλος του ΣΕΗ απαντά στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και του συστήνει … – Νέες εξελίξεις

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στο σωματείο.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε.

Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία», είπε αρχικά ο κ. Ζαχαρέας και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο. Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο».

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Bitcoin: Το τρενάκι του τρόμου και ο Έλον Μασκ

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Eurovision: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα