Μαίρη Συνατσάκη ΕΓΚΥΟΣ; ”Εγώ Πότε Θα Γίνω Μάνα Γιατρέ Μου; Με Εξωσωματική;”

Μαίρη Συνατσάκη ΕΓΚΥΟΣ; ”Εγώ Πότε Θα Γίνω Μάνα Γιατρέ Μου; Με Εξωσωματική;” Ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόση εντύπωση μου έκαναν τα σχόλιά σας στο πρώτο μέρος αυτού του βίντεο.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ”ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ 12 ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ”

Με συγκινήσατε που δώσετε σημασία σε αυτό το θέμα και που το είδατε και που πήρατε κάποια, έστω και μικρή βοήθεια από αυτήν την ενημέρωση. Σήμερα λοιπόν συνεχίζουμε να απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις σε σχέση με το θέμα της υπογονιμότητας πάντα με τον γυναικολόγο της καρδιάς μας Θοδωρή Καλαμπόκα!

Νέος ΣΕΙΣΜΟΣ Μαίρη Συνατσάκη: ”Ζώντας με HIV/AIDS όλα όσα έμαθα”

Το βίντεο έγινε σε συνεργασία με το Lactacyd, που μας μαθαίνει να αγαπάμε πρώτα απ’όλα τον εαυτο μας και να τον φροντίζουμε! Σας ευχαριστώ πολύ που είσαστε εδώ. Δεν το θεωρώ καθόλου δεδομένο. Σας φιλώ. boo!

Όταν σας είχα ρωτήσει αν θέλετε να κάνουμε ένα τέτοιο βίντεο, όπου θα απαντάμε τις δικές σας απορίες σε σχέση με τα θέματα υπογονιμότητας, βροντοφωνάξατε ΝΑΙ! Ιδού λοιπόν.

Μαίρη Συνατσάκη για Βερύκιο: «Αυτές οι απόψεις Είχαν ρατσιστικό υπόβαθρο»…

Ο γυναικολόγος της καρδιάς μας Θοδωρής Καλαμπόκας, μοιράζεται όλη του την εξιδείκευση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα με όλους μας. Το βίντεο έγινε σε συνεργασία με το Lactacyd, που μας μαθαίνει να αγαπάμε πρώτα απ’όλα τον εαυτο μας και να τον φροντίζουμε! Ερχεται πολύ σύντομα και το δεύτερο μέρος! Σας ευχαριστώ πολύ που είσαστε εδώ. Δεν το θεωρώ καθόλου δεδομένο. Σας φιλώ. boo!

”Ζώντας με HIV/AIDS όλα όσα έμαθα” και θέλω να μάθεις κι εσύ!
Γνώρισα τον Ραφαήλ Μπιλίδα πριν από μερικές ημέρες στην Στέγη και οι κουβέντες μας μπροστά σε μαθητές από λίγα (δυστυχώς) σχολεία με έκαναν να θέλω να μεταφέρω όσα είπαμε σε όσους περισσότερους μπορούσα. Χαίρομαι που έχω αυτήν την πλατφόρμα με όλους εσάς εδώ και μου δίνεται / δίνετε η δυνατότητα να δημιουργώ αυτού του είδους το περιεχόμενο.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: “ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ” ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ

Η επιστήμη έχει προχωρήσει καιρός είναι να προχωρήσει και η κοινωνία!
Σήμερα ένα άτομο που ζει με HIV, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και έχει μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό ακόμη κι αν κάνει απροφύλαχτο σεξ. Τι σημαίνουν όλα αυτά? Μπες εδώ για να πάρεις όλες τις πληροφορίες: https://uu.positivevoice.gr/​

ΒΟΜΒΑ! ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ”ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 16 ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΒΡΕΘΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕ 12 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ”

Το βίντεο στο οποίο εξετάστηκα κι εγώ σε checkpoint: https://youtu.be/-USF2_Qrq00​

Σας ευχαριστώ πολύ που είσαστε εδώ.
Δεν το θεωρώ καθόλου δεδομένο.
Σας φιλώ.
boo!

Like & Leave A Comment If You Feel Like It.

 

ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ) HIV;

Ο HIV μεταδίδεται από ένα οροθετικό άτομο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όταν συγκεκριμένα υγρά του σώματός του που περιέχουν HIV μπουν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος ενός άλλου ατόμου μέσω μιας βλεννογόνου μεμβράνης (π.χ. το εσωτερικό του ορθού και του κόλπου, το άνοιγμα του πέους και του στόματος) ή μέσω ενός κατεστραμμένου ιστού ή με μια σύριγγα ή από την μητέρα προς το έμβρυο.

. Μαίρη Συνατσάκη ΕΓΚΥΟΣ; ”Εγώ Πότε Θα Γίνω Μάνα Γιατρέ Μου; Με Εξωσωματική;” – -.

Ήλιος:-Ο-Δημήτρης-αποφασίζει-να-αποκαλύψει-το-μεγάλο-μυστικό-του-Μενέλαου-στην-Αλίκη

Ήλιος: Ο Δημήτρης αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Μενέλαου στην Αλίκη

Spoilers

Ο κορονοϊός χτύπησε το Star και η ανυπαρξία τον Αντ1. Πρώτη με διαφορά χθές η Καινούργιου