ΝΔ: Επίθεση στο γραφείο του Γιώργου Αμυρά – «Τραμπούκικες ενέργειες»

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι μέσα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας βουλευτή Ιωαννίνων, Γιώργου Αμυρά, αφού προηγουμένως παραβίασαν την πόρτα της εισόδου.

Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν. Το πολιτικό γραφείο του κ. Αμυρα βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Δωδώνης 5 στον 2ο όροφο. Όπως διαπιστώθηκε, έγινε διάρρηξη της εισόδου, αλλά και μικροφθορές στον χώρο του γραφείου. Τα συνθήματα και η υπογραφή των αγνώστων οδηγούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

«Τραμπούκοι, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

«Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου», προσθέτει ο κ. Ταραντίλης. 

«Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών», καταλήγει.   

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Μ. Βορίδης: Επιλογή του Κουφοντίνα η απεργία πείνας – Καμιά ειδική μεταχείριση

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Αθηνά Λινού: Διεύρυνση ωραρίου στα πολυκαταστήματα για να ανοίξει η αγορά