Νόμιμος κάτοχος όπλου ο Λιγνάδης! Το έβαζε στους κροτάφους των θυμάτων που απειλούσαν να τον «δώσουν». Ποιος υπέγραψε την άδεια οπλοφορίας;

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Μια πολύ σοβαρή και απόλυτα στοιχειοθετημένη μαρτυρία που κατατέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής είναι αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και άνοιξε τον δρόμο για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν.

Είχε όπλο και απειλούσε τα θύματά του

Πρόκειται για τη μαρτυρία μιας γυναίκας–«κλειδί» η οποία, εκτός του ότι γνώριζε πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις και επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα στις ήδη υπάρχουσες μηνύσεις λύνοντας τα χέρια των δικαστικών αρχών να προχωρήσουν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης, έκανε και μια άλλη αποκάλυψη την οποία διασταύρωσε το PatKiout.gr: Ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε στην κατοχή του όπλο με το οποίο δεν δίσταζε να απειλήσει όποιον τολμούσε να τον προειδοποιήσει πως θα τον «δώσει» στις αστυνομικές αρχές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για τη γυναίκα που γνώριζε όσο λίγοι το σκοτεινό του πρόσωπο και η οποία γνώρισε τον ηθοποιό-σκηνοθέτη το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και κάπως έτσι ήρθαν πολύ κοντά.

Μάλιστα, για 19 ολόκληρα χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να κάνουν παρέλαση και, όπως κατέθεσε, όταν κατάλαβε τι γινόταν αντέδρασε.

«Αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Στην κατάθεσή της, λοιπόν, φέρεται να υποστήριξε ότι: «Το 2016, του είπα «θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω». Μου απάντησε «αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»». Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό κράτησε όλα αυτά τα χρόνια το στόμα της κλειστό, ενώ ένα χρόνο αργότερα διέκοψε κάθε επαφή μαζί του.

Μετά την αποκάλυψη του περιεχομένου της κατάθεσης αυτής, το PatKiout.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του περιβάλλοντός του οι οποίοι μάς επιβεβαίωσαν πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ήταν πράγματι κάτοχος όπλου. Ένα όπλο που, όπως μας είπαν, το είχε αποκτήσει νομίμως. «Τώρα, με ποια δικαιολογία του ενέκριναν την άδεια οπλοφορίας δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω πάντως στα σίγουρα είναι ότι ο «Λιγδιάρης» τα είχε καλά με όλες τις κυβερνήσεις. Ήταν ένα καθίκι… διακομματικό!», μάς ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς που είχε βρεθεί στο ρετιρέ του κάποιες φορές.

Μένει, λοιπόν, να δούμε εάν το όπλο αυτό θα εντοπιστεί και δεν θα έχει κάνει… φτερά όπως τόσα άλλα στοιχεία που θα μπορούσε άνετα και ανενόχλητος ο Λιγνάδης να εξαφανίσει όλες αυτές τις 20 και πλέον μέρες που δεν τον ενόχλησε κανείς, παρά τη βροχή καταγγελιών και τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν εναντίον του.

patkiout.gr

Μη φλερτάρετε για πλάκα∙ κάποιοι επενδύουν χρόνο και συναίσθημα

Μη φλερτάρετε για πλάκα∙ κάποιοι επενδύουν χρόνο και συναίσθημα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία κατά του ηθοποιού – «Μου έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για 5 χρόνια»