Ξεσπάθωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τον Κούγια: Φταίνε τα κανάλια που τον βγάζουν! (βίντεο)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, σχολιάζοντας πως αναίρεσε όλους αυτούς τους μάρτυρες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν.

Ο ποινικολόγος από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως θα αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες ενόχλησαν. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ένας από τους ανθρώπους του χώρου που στάθηκε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, όπως έκανε και η Άντζυ Σαμίου.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη για τον Αλέξη Κούγια

«Αυτό είναι και το λάθος των καναλιών. Τον έβγαλαν όλα τα κανάλια χθες και έλεγε για κάποιον Αιγύπτιο, για μια παντρεμένη 40άρα, για κάποιον έτσι… Τι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Δηλαδή συγγνώμη, ξύπνησαν τόσοι μάρτυρες με κατεστραμμένες ψυχές, να πουν κάτι μετά από 10, 15, 20 χρόνια;

Και πώς ρε μεγάλε το αναιρείς εσύ αυτό; Ξέρω ότι είσαι ένας σπουδαγμένος, μορφωμένος, με 50 χρόνια καριέρας…

Έγιναν όλοι συνωμότες για τον διευθυντή του Εθνικού θεάτρου; Δηλαδή αυτά τα παιδιά είπαν όλα ψέματα και συνεννοήθηκαν; Εγώ δεν πιστεύω ότι το ψέμα μπορεί να συνεννοηθεί τόσο πολύ. Έφυγε ο άλλος από τη Σουηδία και ήρθε εδώ… Είπε τον πόνο του», είπε χαρακτηριστικά.

youweekly.gr

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Πάλι στο κάδρο η Ελένη Κούρκουλα! Μαζί με τον δημοσιογράφο Κουβαρά τα άλλοθι του Λιγνάδη! Και ο Κούγιας να «απειλεί» …

50 από τις ωραιότερες παραδοσιακές βρύσες της Ελλάδας

50 από τις ωραιότερες παραδοσιακές βρύσες της Ελλάδας