Ο Γιώργος Τράγκας κάνει κόμμα – «Ελεύθεροι Άνθρωποι»: «Έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω, είμαι πασίγνωστος και ευπορός »!

Ο Γιώργος Τράγκας κάνει κόμμα – «Ελεύθεροι Άνθρωποι»: «Έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω, είμαι πασίγνωστος και ευπορός »!

Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας» είπε ο Γιώργος Τράγκας – Στο πλευρό του γνωστού δημοσιογράφου ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην συνοδοιπόρος του Πάνου Καμμένου

Το δικό του κόμμα ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας «στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21» διότι όπως είπε ο ίδιος «είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».

«Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω»είπε ο Γιώργος Τράγκας αναφερόμενος στην πολυετή πορεία του στη δημοσιογραφία και διευκρίνισε ότι το κόμμα του θα λάβει το όνομα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» αν και ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην υπουργός, πρώην συνοδοιπόρος του Πάνου Καμμένου και πλέον αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είπε ότι το όνομα του νέου σχηματισμού δεν είναι δεδομένο. «Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει για το οριστικό όνομα του κόμματος. Σε δέκα ημέρες θα πάμε στο Πρωτοδικείο και το πιθανότερο είναι να είναι το Ελεύθεροι Άνθρωποι» αποκάλυψε ο Αχαιός Νίκος Νικολόπουλος στο protothema.gr.

Μέσα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Crash, ο Τράγκας απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων και να γραφτούν μέλη, σε όλη τη χώρα, ζητώντας τους να δραστηριοποιηθούν πολιτικά.

Ο Γιώργος Τράγκας είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Τράγκας είχε ξαναμιλήσει για την απόφασή του να ιδρύσει κόμμα:

«Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει για το οριστικό όνομα του κόμματος. Σε δέκα ημέρες θα πάμε στο Πρωτοδικείο και το πιθανότερο είναι να είναι το Ελεύθεροι Άνθρωποι» σχολίασε με τη σειρά του ο Νίκος Νικολόπουλος στο protothema.gr για την κοινή πολιτική κάθοδο με τον Γιώργο Τράγκα: «Ήταν κοινή η απόφαση για να κατέβουμε στις επερχόμενες εκλογές μαζί».

Τη νέα πολιτική πρωτοβουλία με αρχηγό τον Γιώργο Τράγκα είχε ανακοινώσει ήδη, γραπτώς, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, καθώς θα συνδράμει και ο ίδιος:

Πως θα έμοιαζαν γνωστά προϊόντα εάν αντιπροσώπευαν κάτι άλλο;

Πως θα έμοιαζαν γνωστά προϊόντα εάν αντιπροσώπευαν κάτι άλλο;

Συνεχίζεται το ντόμινο καταγγελιών – Έλλη Γιαννακοπούλου: Mε προέτρεψε να βγάλω την μπλούζα μου και …