Πάνος Καλίδης: Την αποχώρησή μου την σκεφτόμουν δύο εβδομάδες – Ντρεπόμουν

Spoilers

Μιλώντας στην εκπομπή «Love it», ο Πάνος Καλλίδης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ μίλησε και για όλους τους συμπαίκτες του.

«Δεν μπορούσα να φέρω νίκες. Με έβλεπαν και οι δικοί μου στην Αθήνα και ντρεπόμουν. Την αποχώρησή μου τη σκεφτόμουν δύο εβδομάδες. Το συζήτησα με την Ελευθερία. Μου έλεγε ότι και εκείνη υπήρξε πολύ πιεσμένη, αλλά με την άφιξη του Γιώργου και του Σάκη ένιωσε καλύτερα. Δεν γνώριζα κανέναν. Χωρίς να το ξέρω, ο στιλίστας μου είχε πάρει κάποια ρούχα από τον Σάκη. Ο σύντροφος της Μαριαλένας συνεργάζεται με τη γυναίκα μου. Ο Γιώργος δούλευε υποδοχή σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί. Κάναμε παρέα επειδή ήμασταν κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Ο Πάνος Καλίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις για να μην παίξω. Ο Σάκης είπε στον Αλέξη ότι με πονούσε το γόνατό μου. Όταν μου φώναξε ο Σάκης αναρωτιόμουν εάν γυρίσω πίσω μήπως με κράξουνε. Δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής γιατί δεν μπορούσα να φέρω πόντους για την ομάδα μου. Δεν ρώταγα πληροφορίες τους νέους παίκτες. Άλλοι ρώταγαν εάν αρέσουν στον κόσμο. Με την Κάτια φάγαμε δύο φορές από το ρύζι».

«Ο Τζέιμς είναι ευφυέστατος, ο Νίκος επηρεάζεται. Όταν έχεις να κάνεις με δύο εύστροφους ανθρώπους, τους ακούς. Η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάτι που την περιμένει και ότι είναι και πολύ καλά. Η Άννα Μαρία και ο Νίκος είναι πολύ κοντά, μιλάνε για ενδεχόμενη συνεργασία. Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα. Σε 5-6 χρόνια που θα φτάσει στην ηλικία μου θα είναι και αυτός ετοιμόροπος;», είπε επίσης ο Πάνος Καλίδης.

Spoilers

Lockdown: Τι αναμένεται να αλλάξει στις μετακινήσεις

Spoilers

House of Fame: Ο Sion έσωσε τρεις και έμπλεξε τα πράγματα στην ακαδημία