Περικλής Κονδυλάτος: Το μήνυμα για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor

Spoilers

Μεγάλη ανατροπή -που επιβεβαίωνε βέβαια τα spoiler που κυκλοφόρησαν από το πρωί – έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος  Κοψιδάς που ήταν και αυτός που σύνθεσε την Κόκκινη Ομάδα μετά την αλλαγή που έγινε στον Άγιο Δομίνικο ήταν αυτός που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον  Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη να δείχνουν ότι είναι… «πολύ σκληροί για να πεθάνουν»

Ο γνωστός ηθοποιός, που ρίσκαρε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έτσι πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. Αυτή η εξέλιξη, μάλιστα, σόκαρε τόσο τον ίδιο, όσο και τους συμπαίκτες του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος που βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού σχολίασε αυτήν  την αποχώρηση αναφέροντας πως «έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας».

«Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει μείνει στη θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού! Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως “Διάσημοι” και μετά ως “Κόκκινοι”.

Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμήσαμε ο ένας τον άλλον με πολλή μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρίσαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε. Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω τη συνεισφορά του στο παιχνίδι, ως ένας παίκτης από τις “μεγάλες” ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνιστήκαμε ενάντια σε εικοσάχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε τη δύναμη μας και την αγωνιστικότητα μας, και αυτό μας ενώνει.

Και αυτό είναι μια δεύτερη νίκη: Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό Survivor τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Spoilers

Τουμασάτου: Να κλειδώσεις την πόρτα σε μικρά κορίτσια… εδώ μιλάμε για επάγγελμα

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς με σπόντες