Προσαρμογή της Γ’ Εθνικής λόγω κορωνοϊού από την ΕΠΟ

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Οι αρμόδιες αρχές άναψαν το “πράσινο φως” για την επανέναρξη πολλών πρωταθλημάτων στον ελληνικό αθλητισμό και η ΕΠΟ έλαβε τη δική της απόφαση για τη διεξαγωγή της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

Με βάση αυτή, το εν λόγω πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με την πρώτη ευκαιρία, αλλά και με μόνο ένα γύρο, τον πρώτο, να ολοκληρώνει ολόκληρη τη σεζόν.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων. Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021. Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως τη λήξη του.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Χρηματιστήριο: Σημαντική άνοδος στον Γενικό Δείκτη

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η απίστευτη δήλωση του 40χρονου σέρφερ που διασώθηκε από το Λιμενικό