Πρωτόγνωρες εικόνες: Έτσι αντιμετώπισε ο κρατικός μηχανισμός την κακοκαιρία Μήδεια!!! Δείτε και … κλάψτε!!!(Pics)

Πρωτόγνωρες εικόνες: Έτσι αντιμετώπισε ο κρατικός μηχανισμός την κακοκαιρία Μήδεια!!! Δείτε και … κλάψτε!!!(Pics)

Κανένα χιόνι δεν μπορεί να σταματήσει ένα πανέτοιμο κράτος.

Ηκακοκαιρία Μήδεια σαρώνει τη χώρα από άκρη σε άκρη και μετά την περιφέρεια, στην οποία έκανε από την εμφάνισή της από το μεσημέρι του Σαββάτου, έφτασε και στο λεκανοπέδιο της Αττικής χτυπώντας το από τις πρώτες πρωινές ώρες με χιόνι, παγωνιά και ισχυρούς ανέμους.

Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι χιονόνερο θα εκδηλωθεί στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα ενώ το πολικό ψύχος θα καλύψει τα ηπειρωτικά τμήματα της Βορείου Ελλάδας.

Οι κάτοικοι της Αθήνας είδαν χιονόπτωση μετά από αρκετούς μήνες, τα πραγματικά προβλήματα όμως ξεκίνησαν με μποτιλιαρίσματα στην Εθνική, καθώς τμήματά της είχαν κλείσει μέχρι το μεσημέρι, άλλα επανήρθαν για κάποιες ώρες ενώ θα επανεξεταστεί το κλείσιμό τους όσο συνεχίζεται η χιονόπτωση.

Ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος, όπως μας ενημερώνουν οι ίδιοι οι κρατικοί λειτουργοί, οι οποίοι περίμεναν την κακοκαιρία εδώ και πολλές ημέρες, με τους μετεωρολόγους να πέφτουν μέσα όσον αφορά τη σφοδρότητα της.

Το Menshouse εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη διαχείριση της κακοκαιρίας, τα νέα μέτρα που ελήφθησαν και παρουσιάζει την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού σε όλο της το μεγαλείο.

Μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων έφτασε το θέμα, με προσομοίωση αληθινών συνθηκών κακοκαιρίας και χιονόπτωσης στην κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων.

Ειδικοί στη διαχείριση σφοδρών χιονοπτώσεων ανέλαβαν τη ρίψη αλατιού στο χιόνι για την αποφυγή παγώματός του τις βραδινές ώρες.

Οι αρμόδιοι υπουργοί ανασκουμπώθηκαν και βγήκαν οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν με γυμνά χέρια τον χιονιά. «ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ» του φώναξαν.

Θερμαντικές συσκευές εγκαταστάθηκαν κατά μήκος των οδικών αρτηριών για να θερμάνουν το οδόστρωμα και να μη δημιουργηθεί πάγος. Καλό θα ήταν βέβαια να υπάρχουν μακριές μπαλαντέζες και πολύπριζα για να ανάψουν οι συσκευές αλλά αυτό είναι θέμα της ΔΕΗ, όχι του υπουργείου.

Ειδικό τμήμα χιλιάδων νέων αστυνομικών προσελήφθη για να αντιμετωπιστεί το χιόνι, με πολλούς από αυτούς να εκπαιδεύονται μαζί με άγρια ζώα, γνώστες των πολικών θερμοκρασιών και συνθηκών.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών και delivery φαγητού προσαρμόστηκαν ώστε να συνεχιστούν οι διανομές τους μέσα στο σκληρό lockdown που συνέπεσε με την κακοκαιρία. Κανείς πεινασμένος ακόμα και μέσα στον χιονιά.

Κάποιος πρότεινε τη μέθοδο της ομοιοπαθητικής. Πώς πολεμάς την κακοκαιρία Μήδεια; Με μία παράσταση της Μήδειας μέσα στην κακοκαιρία. Σατανικό και πανούργο.

menshouse.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης και επισήμως στον ΑΝΤ1

Ο Σάκης Τανιμανίδης και επισήμως στον ΑΝΤ1

Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει χιονοπόλεμο !  (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει χιονοπόλεμο ! (ΦΩΤΟ)