Πόθεν έσχες: Πότε λήγει η διορία για την υποβολή αιτήσεων

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής της δήλωσης πόθεν έσχες για το 2020 – Από την 1η Σεπτεμβρίου έχει ανοίξει η πλατφόρμα.

Η προθεσμία που έχουν δώσει οι αρχές για την υποβολή της δήλωσης περί του πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2020 εκπνέει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Να σημειωθεί πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα ήταν ανοικτή από την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Η υποβολή της δήλωσης γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100 ή μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους στο www.pothen.gr.

Να σημειωθεί πως οι υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες για το σύνολο του 2020 μπορούν να καταθέσουν τις δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.pothen.gr, όπως αναφέρεται και στην πλατφόρμα. 

Επισημαίνεται ότι οι υπόχρεοι θα πρέπει να επιλέγουν με προσοχή το έτος αλλά και το είδος της δήλωσης που θέλουν να καταθέσουν.

Η Αρχική Δήλωση αφορά στους υπόχρεους που για πρώτη φορά αποκτούν την ιδιότητα που τους καθιστά υπόχρεους.

Από την άλλη, η Ετήσια Δήλωση αφορά σε υπόχρεους που εντός του ελεγχόμενου έτους απέκτησαν, κατείχαν ή απώλεσαν ιδιότητα.

Έλενα Παπαρίζου: Βίασαν την κολλητή μου στο σχολείο και άλλαξε η ζωή της

Έλενα Παπαρίζου: Βίασαν την κολλητή μου στο σχολείο και άλλαξε η ζωή της

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

«Δεν σας βλέπει καν γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα» – Η ανάρτηση του γιου του Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη (φωτο)