Σε συνθήκες παγετού άνοιξαν τα σχολεία

Σε συνθήκες παγετού άνοιξαν τα σχολεία

Εκκίνηση λειτουργίας σήμερα για μεγάλο αριθμό σχολικών μονάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μετά την κακοκαιρία και τον παγετό που επικράτησαν τις περασμένες ημέρες.

Αναλυτικά, η κατάσταση ανά Δήμο έχει ως εξής:

Δήμος Λαρισαίων

Σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία (Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, δημόσια και ιδιωτικά, γενικής και ειδικής αγωγής) στο Δήμο Λαρισαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ καθώς και οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί

Δήμος Αγιάς

Κλειστές θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου οι σχολικές μονάδες στις Δημοτικές Ενότητες Μελιβοίας και Ευρυμενών, ενώ στις Δημοτικές Ενότητες Αγιάς και Λακέριας όλες οι βαθμίδες (Παιδικό Σταθμό έως Λύκειο) θα λειτουργήσουν κανονικά στο ωράριό τους.

Δήμος Ελασσόνας

Από τον Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι, λόγω του ισχυρότατου παγετού, για σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις παρακάτω δημοτικές ενότητες:

Δ.Ε. Αντιχασίων (Κρανέα – Λουτρό) ΚΛΕΙΣΤΑ
Δ.Ε. Βερδικούσιας (Βερδικούσια) ΚΛΕΙΣΤΑ
Δ.Ε. Καρυάς (Καρυά) ΚΛΕΙΣΤΑ
Δ.Ε. Λιβαδίου (Λιβάδι) ΚΛΕΙΣΤΑ
Δ.Ε. Σαρανταπόρου (Λυκούδι, Μηλέα, Σαραντάπορο) ΚΛΕΙΣΤΑ

Τα σχολεία στις Δ.Ε. Ελασσόνας, Ολύμπου, Ποταμιάς και Τσαριτσάνης θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι Παιδικοί Σταθμοί στο Λιβάδι, στην Κρανέα και στην Βερδικούσια.

Δήμος Κιλελέρ

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κιλελέρ. Αναλυτικά θα λειτουργήσουν Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια.

Δήμος Τεμπών

Ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης αποφάσισε την διακοπή των μαθημάτων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Αιγάνης και Αμπελακίων καθώς επίσης και του Δημοτικού Σχολείου Καλλιπεύκης, για σήμερα Τετάρτη 17-2-2021, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων και ειδικότερα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Δήμος Τυρνάβου

Με απόφαση του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα, σήμερα Τετάρτη 17/2 όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τυρνάβου (βρεφονηπιακός, οι παιδικοί σταθμοί, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση) θα παραμείνουν κλειστές, εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων (ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες-παγετός) και της επαγόμενης επικινδυνότητας στη μετακίνηση των μαθητών.

Δήμος Φαρσάλων

Με απόφαση του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, δε θα λειτουργήσουν για σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην επαρχία Φαρσάλων, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η χιονόπτωση–παγετός των τελευταίων ωρών.

Αναλυτικά δε θα λειτουργήσουν Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά ΚΔΑΠ, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια.

Εφόσον επανεκτιμηθεί η κατάσταση, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων σήμερα,Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

“Κόλαση” ανάμεσα στην Ελενα Ακρίτα και τη δημοσιογράφο των Νέων Πέπη Ραγκούση – Το τερμάτισε, με ένα σχόλιο σχεδόν απειλητικό!!!Δείτε τις αναρτήσεις φωτιά!

“Κόλαση” ανάμεσα στην Ελενα Ακρίτα και τη δημοσιογράφο των Νέων Πέπη Ραγκούση – Το τερμάτισε, με ένα σχόλιο σχεδόν απειλητικό!!!Δείτε τις αναρτήσεις φωτιά!

Κανονικά η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας

Κανονικά η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας