Τάμτα: «Θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε…Συνέβαιναν και σε έμενα με πείραζαν αλλά θεωρούσα ότι είναι δεδομένο»

Η Τάμτα ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τις καταγγελίες των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο λέγοντας πως όταν της είχαν συμβεί κάποια περίεργα πράγματα θα έπρεπε να είχε μιλήσει.

Οι δηλώσεις της Τάμτα

«Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει και λύπη μέσα σε αυτό που συμβαίνει Άργησε ίσως πολύ και ήταν καιρός να βγουν πολλά στη φόρα, όχι για να στεναχωρηθούν οικογένειες, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό για να βάλουν κάποιοι άνθρωποι μυαλό και από εδώ και πέρα να σκεφτούν παραπάνω απ’ όσο σκεφτόντουσαν. Είμαι υπερβολικά υπερήφανη για όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει.

Συνέβαιναν κάποια πράγματα τα οποία κι έμενα με πείραζαν αλλά θεωρούσα ότι είναι δεδομένο. Μετά σκέφτεσαι και συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ήταν καθόλου δεδομένο και μιλάω περισσότερο σε σχέση με τη δουλειά. Ξαφνικά, έκανα ανάλυση όλων των γεγονότων που μπορεί να μου έχουν συμβεί και λέω “λάθος ήταν αυτό”, θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε…

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να αναφερθώ στα συγκεκριμένα γεγονότα. Όλα ξεκινάνε από την παιδεία και το σπίτι γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι από κάπου έχουν εισπράξει όλη αυτή τη βία που ασκούν στους άλλους”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Τάμτα ενώ και ο Πάνος Βλάχος τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Β.Πανάκογλου: Πάρτε μέτρα για τον ιστορικό χιονιά που έρχεται – Βοηθός ο καιρός ως την Παρασκευή!!!

“Είμαι συγκλονισμένη, πρέπει να επανεξετάσουμε τη σεξουαλική κακοποίηση και κυρίως τα ζητήματα παραγραφής”