Υπόθεση Λιγνάδη : Οργισμένη απάντηση της 40χρονης στις δηλώσεις του Κούγια

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Σε «δολοφονία χαρακτήρων» και «ακραία ομοφοβικών σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, μέσω της συνηγόρου της Χρύσας Παπαδοπούλου, η μάρτυρας «κλειδί» που κατέθεσε λίγες ώρες πριν συλληφθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης και ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο για να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για μια απάντηση, χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, στον Αλέξη Κούγια και στις δηλώσεις του περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων».

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Η παλαιομοδίτικη τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων» και της επίρριψης ευθυνών στα θύματα είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας. Μέσω ακραία ομοφοβικών, σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων απευθύνονται στην κοινωνία της Ελλάδας του 1960. Αλλά, δυστυχώς για αυτούς, είμαστε στο 2021 και η προσπάθειά τους να σιγήσουν οι φωνές των επιζώντων σεξουαλικής βίας και των μαρτύρων θα αποτύχει. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής όμως, θίγεται βάναυσα η αλήθεια, η τιμή και η υπόληψη της εντολέως μου, όταν διαδίδονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, εφημερίδες, στο διαδίκτυο συκοφαντικά ή/και δυσφημιστικά γεγονότα για την ίδια, την προσωπική της ζωή και αυτή των οικείων της, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η Μαριάννα Τουμασάτου κατακεραυνώνει τον Κούγια! Δείτε την συγκλονιστική ανάρτηση της! (φωτο)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

O Παν. Παπαϊωάννου μίλησε: «Δείξατε… πόσο μάγκες είστε!» – Ο Κούγιας ασχολείται ακόμη με τον Λιγνάδη;