Φάρμα spoiler 18-3: Οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας φέρνει τα πάνω-κάτω

Spoilers

Φάρμα spoiler 18/3: Ακόμα δεν άρχισε και έρχονται τα πάνω-κάτω στη Φάρμα, ενώ μάλιστα έχουμε και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Φάρμα spoiler 18/3: Χαμός Φάρμα του ΑΝΤ1, που ήδη από τα πρώτα επεισόδια προβολής της, δείχνει ότι έχει κερδίσει το κοινό κάτι που φαίνεται γενικά και στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό στο Πρωινό, έρχονται τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης, με πρωταγωνίστρια από τις γυναίκες παίκτριες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν λοιπόν, θα υπάρξει η πρώτη οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας, που θα ανατρέψει τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα.

«Έχουμε αποχώρηση παιδιά, κάποιος θα φύγει οικειοθελώς. Είναι ένα πρόσωπο γνωστό», είπε η Φαίη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναρωτιέται αν είναι η Σοφία Παυλίδου.

«Η Σοφία Παυλίδου για μένα είναι η αρχηγός των αρχηγών. Πιστεύω ότι έχει στρατηγική…», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν πρόκειται την ηθοποιό.

«Θα φύγει οικειοθελώς από τους αναγνωρίσιμους και από ότι έχουμε καταλάβει είναι γυναίκα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες στον… αέρα.

Το επεισόδιο της Παρασκευής θα έχει πολλές συγκινήσεις, με τους παίκτες να έχουν περάσει την πρώτη εβδομάδα μαζί και να δίνουν τα πάντα για την επιβίωση τους.

Μένει να δούμε τι μας κρύβει απόψε η Φάρμα, με όλους να αρχίζουν να φτάνουν σιγά-σιγά στα όρια τους.https://www.instagram.com/p/CMcqXY5lj5o

:

Τηλεθέαση 18/3: Μοιράζει… πόνο το Survivor – Το παλεύουν Άγριες Μέλισσες και MasterChef (pics)

Διαβάστε επίσης »

Όταν βλέπετε ένα άστεγο στο δρόμο, τι σκέφτεστε; Φοβάστε; Είστε ανήσυχοι; Θέλετε να τον βοηθήσετε, αλλά δεν έχετε το χρόνο;

Όταν βλέπετε ένα άστεγο στο δρόμο, τι σκέφτεστε; Φοβάστε; Είστε ανήσυχοι; Θέλετε να τον βοηθήσετε, αλλά δεν έχετε το χρόνο;

Spoilers

Άγριες Μέλισσες spoiler σήμερα (18-03): Η αποκάλυψη της Δρόσως σοκάρει…