Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!

Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!

March 19, 2021

Φαίη-Σκορδά:-Στέκι-celebrities-το-εστιατόριο-της-μητέρας-του-ΠΡΩΙΝ-συντρόφου-της!

Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της! Η είδηση του νέου hot ειδυλλίου της εγχώριας showbiz ξάφνιασε πολλούς ευχάριστα! Όπως αποκάλυψε το περιοδικό HELLO!, η Φαίη Σκορδά δεν είναι πλέον μόνη και εδώ και έναν χρόνο έχει έναν πολύ ξεχωριστό άντρα στη ζωή της, τον γοητευτικό Νίκο Ηλιόπουλο.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ‘ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΗ’ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΤΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ!

Και μπορεί ο 37χρονος Νίκος να ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο καθώς εργάζεται ως Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, είναι συνεργάτης της Google αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo, ωστόσο η μαμά του είναι ξακουστή μαγείρισσα!

Ο λόγος για την Μαντώ Ηλιοπούλου, η οποία διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στο Χολαργό, όπου μαγειρεύει αυστηρά ελληνικά και μαμαδίστικα πιάτα! Η ίδια λατρεύει την μεσσηνιακή κουζίνα, καθώς ο σύζυγός της κατάγεται από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ… ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΧΥΜΑ ΣΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Το οικογενειακό εστιατόριο της Μαντώς έχει φιλοξενήσει πολλούς celebrities της εγχώριας showbiz, όπως ο Αντώνης Σρόιτερ, η Ιωάννα Μπούκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Τζένη Μελιτά όπου έχουν γευτεί τα ξεχωριστά πιάτα της μαμάς του Νίκου! Μάλιστα, στο εστιατόριο της έχουν πάει ακόμη και οι… Red Hot Chili Peppers!

Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!

. Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της! – -.

Share

Σκύλος μοιάζει πάρα πολύ με άνθρωπο και έχει φρικάρει το διαδίκτυο

Σκύλος μοιάζει πάρα πολύ με άνθρωπο και έχει φρικάρει το διαδίκτυο

Η έντονη συγκίνηση για την οικογένειά του και οι αναμνήσεις από το ψυχιατρείο